fbpx
Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016 16:09

mamalos cable: Δώρο καλώδιο interconnect assymetric2 για την Έκθεση

Η mamalos cable προσφέρει στους επισκέπτες της Έκθεσης hxos eikona show 2016 ένα ζευγάρι interconnect καλωδίων, μοντέλο assymetric2 (διαβάστε παρακάτω)

H Έκθεση HES 2016 θα λάβει χώρα το Σάββατο 26 και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel.


Η κλήρωση θα γίνει με βάση τον αριθμό της πρόσκλησης που θα κατεβάσετε από εδώ https://goo.gl/ngXMbd η οποία ενεργοποιείται με την επίσκεψη σας στους χώρους της Έκθεσης.

 

Αεροστεγές καλώδιο interconnect χαμηλής χωρητικότητας, κατασκευασμένο από καθαρό ασήμι, με σύστημα ψύξης και ενσωματωμένο μηχανισμό εσωτερικής ανάρτησης, πιστοποιημένο με διπλώματα ευρεσιτεχνίας

Ένα καλώδιο με πολύ καλή ηχητική απόδοση σε λογική τιμή (περίπου 300 ευρώ με την έκπτωση, το ζευγάρι του ενός μέτρου), επιτρέποντας σε όλους να βιώσουν την ευχαρίστηση από την μουσική.

Το assymetric2, είναι ένα όμορφο, ελαφρύ και εύκαμπτο interconnect πολύ χαμηλής χωρητικότητας (28 pF/μέτρο) σε έναν ζωηρό πράσινο ή κίτρινο χρωματικό συνδυασμό. Εσωτερικά αποτελείται από δύο ιδιαίτερα μαλακούς αγωγούς ειδικής επεξεργασίας, οι οποίοι είναι κατασκευασμένοι από ασήμι πολύ υψηλής καθαρότητας 99,999% (5Ν) το οποίο έχει την καλύτερη αγωγιμότητα από όλα τα μέταλλα. Ως διηλεκτρικό, χρησιμοποιείται πολύ υψηλής ποιότητας Teflon, το οποίο έχει τη χαμηλότερη διηλεκτρική σταθερά όλων των πλαστικών, ειδικά επεξεργασμένο για την απορρόφηση των κραδασμών.

Το καλώδιο χρησιμοποιεί ένα πατενταρισμένο σύστημα εσωτερικής ψύξης των αγωγών του, το οποίο προσφέρει εξαιρετική σταθερότητα στα ηλεκτρικά χαρακτηριστικά του, καθώς και έναν επίσης πατενταρισμένο μηχανισμό ελαστικής ανάρτησης στους επίχρυσους ακροδέκτες του, ο οποίος προσφέρει εξαιρετική απομόνωση, σταθερή γεωμετρία και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Επί πλέον, χρησιμοποιώντας έναν μοναδικό μαθηματικό αλγόριθμο κατά την διαδικασία της πλέξης των αγωγών του καλωδίου, δημιουργούνται διαφορετικές αποστάσεις στην αλληλουχία των διασταυρώσεων, με αποτέλεσμα την εξάλειψη των επαναλαμβανόμενων εσωτερικών παρεμβολών.

Το ηχητικό αποτέλεσμα της όλης τεχνολογίας του assymetric2 αποτελεί μια ιδιαίτερα ευχάριστη εμπειρία επιτρέποντας σε όλους να βιώσουν την πραγματική απόλαυση ενός μουσικού έργου αποδίδοντας φυσικές χροιές και χαρακτηριστική διαφάνεια χωρίς λαμπρότητες και παχύνσεις.

Το assymetric2 παρέχεται απομαγνητισμένο και τερματισμένο με τους γνωστούς υψηλής ποιότητας επίχρυσους ακροδέκτες (τύπου RCA) της mamalos cables, οι οποίοι φέρουν ελάχιστα μεταλλικά μέρη για χαμηλότερη χωρητική αντίσταση. Οι αγωγοί προσαρμόζονται πάνω στους ακροδέκτες μέσω πίεσης και ειδικής κόλλησης με ασήμι σε χαμηλή θερμοκρασία, ενώ η επιφάνεια της κόλλησης καθώς και των ακροδεκτών καλύπτεται στη συνέχεια από ένα ειδικό προστατευτικό λαδί, με αποτέλεσμα να αυξάνεται η σταθερότητα των ηλεκτρικών επαφών και η αντοχή τους στο χρόνο.

Κάθε καλώδιο φέρει ένα μοναδικό σειριακό αριθμό, και παρέχεται προσεκτικά συσκευασμένο σε ένα πολυτελές ξύλινο κουτί μαζί με ένα μπουκάλι του προηγμένου αντιστατικού καθαριστικού pastra της ίδιας εταιρίας. ενώ παρέχεται και εγγύηση έξι ετών.

Αναλυτική παρουσίαση του assymetric2 και περισσότερες πληροφορίες για όλα τα προϊόντα, τις τιμές και την τεχνολογία της mamalos cables στο www.mamalos.com

site: www.mamalos.com
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
τηλ: 6944-624517

 

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...