fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016 12:58

JBL 4312SE: Επιστροφή στα παλιά

Τι κι αν η JBL ανήκει πια στη Samsung, αυτό δεν σημαίνει κάτι. Η εταιρία θα γιορτάσει φέτος τα 70 χρόνια της με πολλές επετειακά μοντέλα. Ένα από αυτά είναι το θρυλικό ηχείο 4312, που τώρα πια θα ονομάζεται 4312SE.

Το ηχείο έχει μονάδα μιντ και τουίτερ ίδια με το αρχικό μοντέλο. Η μονάδα χαμηλών συχνοτήτων είναι βελτιωμένη με διάμετρο 300 χιλιοστά με κώνο από κέβλαρ και πολτό, ενώ το μαγνητικό σύστημα έχει μεγάλου διαμετρήματος φερρίτη μαγνήτη.

Το μιντ έχει κώνο από ελαφρύ πολτό χαρτιού με διάμετρο 125 χιλιοστά και μαγνητικό σύστημα με διάμετρο 25 χιλ. έχοντας πηνίο φωνής από χαλκό.

Το τουίτερ έχει θόλο από αλουμινίου-μαγνησίου με υποστήριξη μεταξιού στις άκρες και είναι της μιας ίντσας. Το πηνίο φωνής είναι από αλουμίνιο.

Βελτιωμένο είναι και το κροσόβερ, που διαχειρίζεται ένα εξαιρετικό ηχείο τριών δρόμων περιορίζοντας τις αλλαγές φάσεις στα σημεία που ενοχλείται το αυτί. Γενικά το ηχείο 4312E ξεκινάει από τα 40Ηz και φθάνει στα 40ΚΗz, έχει ευαισθησία 90dB και αντίσταση 6Ω. Το βάρος του ηχείου είναι 25,2 κιλά.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...