fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016 13:12

Teac NR-7CD network cd player and amplifier

New Vintage!

Η Teac παρουσίασε μια υπερ-συσκευή που έχει στυλ vintage αλλά και όλες τις μοντέρνες λειτουργίες που θα θέλαμε από μια συσκευή ήχου.

Πρόκειται για CD player, ενισχυτή και network player κατά βάση, όμως προχωρά περισσότερο αφού ενσωματώνει από Bluetooth με αλγόριθμο βελτίωσης LDAC αλλά και aptX, δηλαδή δίνει την ευκαιρία να αξιοποιήσουμε και τα Bluetooth της Sony.

Μέσα στο διπλό μεταλλικό σασί, σε ξεχωριστό αλουμινένιο χωροδικτύωμα βρίσκεται από ένας ενισχυτής ICE Power 50ASX2 για κάθε κανάλι. Πριν από αυτόν υπάρχει το στάδιο προενίσχυσης το οποίο είναι Full Stage Dual Monaural Differential , δηλαδή διατηρεί σε όλα τα στάδια το σήμα διαχωρισμένο, όντας dual mono σχεδίαση.

slider07.jpg

Το DAC είναι της AKM, το Verita AK4490, το οποίοο λαμβάνει σήμα από το CD, από τη θύρα Ethernet και από το USB. Κατόπιν, αναλόγως τύπου σήματος κάνει upsampling, και το εντυπωσιακό είναι ότι αυτό γίνεται τόσο για το PCM φτάνοντας τα 384ΚΗz όσο και για το DSD που καταλήγει έως τα 11,2MHz.

Οι πρωτόγνωρες δυνατότητες για συσκευή όλα-σε-ένα συνδυάζονται με το ρετρό στυλ που υπογραμμίζεται από τα δύο φωτιζόμενα peak meter.

Ελπίζουμε να το δούμε σύντομα και στην Ευρώπη.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...