fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2016 14:07

Polk Audio Signature new speakers

Νέα σειρά ηχείων για Hi-Fi & Home Theater

Έτοιμη να βγει στην αγορά είναι η νέα σειρά ηχείων της Polk Audio που θα έχει τρία μοντέλα δαπέδου, τρία βάσης/ραφιού και δύο κεντρικά δίνοντας λύσεις για όλους τους χώρους.

Τα S60, S55 και S50 είναι οι «κολώνες της νέας σειράς με τρία γούφερ 6,5 ιντσών για το μεγαλύτερο μοντέλο, δύο ίδιας διαμέτρου για το μεσαίο και δύο μικρότερα 5,25 ιντσών για το μικρότερο μοντέλο.

Τα μοντέλα βάσης/ραφιού ξεκινάνε από το S20 με διάμετρο 6,5 ιντσών, το S15 με μικρότερο κώνο στις 5,25 ίντσες και το S10 με το τετράιντσο μεγάφωνο που είναι ιδανικό για να μπει σε θέσεις surround ή να χρησιμοποιηθεί ως ηχείο ύψους.

Τα δύο κεντρικά είναι το S35 και S30 με το δεύτερο να είναι ένα κλασικό κεντρικό ηχείο που έχει δύο κώνους στις 5,25 ίντσες, ενώ το πρώτο φέρει 6 γούφερ τριών ιντσών που το βοηθούν να έχει μικρό ύψος, λίγο περισσότερο από 10 εκατοστά.

Polk_Hires.jpg

Όλη η σειρά χρησιμοποιεί γούφερ από πολυπροπυλένιο, ενώ τα tweeter με την ονομασία Terylene έχουν απόκριση έως τα 40KHz, ιδανικά για την αναπαραγωγή Hi-res audio.

 

port_deep_bass.jpg

Τα μοντέλα δαπέδου έχουν ειδική διαχείριση στο bass reflex στο κάτω μέρος, διαχέοντας τη ροή του αέρα σε όλες τις πλευρές, η Polk audio την ονομάζει Power Port Deep Bass Technology.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Porsche Design and KEF: Bluetooth speaker Pioneer PD-30AE/10AE new CD players »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...