fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2016 10:55

Wharfedale Diamond active wireless A1 & A2

Ασύρματα ηχεία απέκτησε η σειρά Diamond…

… με δικό τους ενισχυτή και hub.

Τα Α1 είναι ηχεία βάσης με ύψος 31,5εκ. ενώ τα A2 είναι ηχεία δαπέδου ύψους 91,5 εκ. Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν ενισχυτή ισχύος 50W μέσα σε κάθε ηχείο, φτάνοντας σε σύνολο τα 100W για κάθε σύστημα.

Συνδέονται ασύρματα στο ειδικό hub, το οποίο λειτουργεί σε συχνότητα 5,8Ghz για να αποφύγει τις παρεμβολές που υπάρχουν στα 2,4GHz όπου χρησιμοποιείται συνήθως από πολλές άλλες συσκευές, ωστόσο διαθέτει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει και αυτή όταν κρίνει ότι εκεί τα πράγματα είναι λιγότερο… πολυπληθή!

A1.jpg

Το hub διαθέτει πλήκτρα αφής ενώ υπάρχει και τηλεχειριστήριο. Υπάρχουν είσοδοι ψηφιακοί σε ομοαξονική και οπτική αλλά και δύο αναλογικές με RCA. Τα ηχεία μπορούν να τοποθετηθούν σε απόσταση έως και 20 μέτρα από τη μονάδα του hub, ενώ στην πλάτη τους έχουν ρύθμιση για το μπάσο αυξάνοντας ή μειώνοντας κατά 6dB τις χαμηλές συχνότητες, επιτρέποντας την καλύτερη τοποθέτηση στο χώρο. Κάθε ηχείο μπορεί να επιλεγεί ως δεξί ή αριστερό σε στερεοφωνικό setup, αλλά και ως μονοφωνικό εάν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε μόνο ένα, αναλόγως αναγκών και τοποθέτησης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Sim2 ΧTV DLP projector short throw Grovemade and Joey Roth wooden desktop speakers »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...