fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016 10:19

Pioneer NC-50 Network CD Receiver

Το μόνο που χρειάζεται είναι ηχεία.

Όλα σε ένα θα είναι το NC-50 της Pioneer αφού είναι δικτυακό player, παίζει CD και έχει και ενισχυτή αλλά και ραδιόφωνο.

Πιο συγκεκριμένα θα έχει WiFi (dual band) και Ethernet και θα μπορεί να παίζει DSD έως 11.2MHz και 24bit/192ΚΗz σε Flac, WAV, AIFF και ALAC. Το ίδιο θα ισχύει και από τη θύρα USB στην οποία θα μπορεί να συνδεθεί εξωτερικός σκληρός δίσκος, για όσους δεν προτιμούν τη δικτυακή αναπαραγωγή.

Θα έχει τη δυνατότητα να κατεβάζει ακόμα και μουσική από το e-onkyo music την οποία θα αποθηκεύει στο δίσκο που είναι συνδεμένος στη θύρα USB, αυτόματα. Επίσης θα μπορεί να αποθηκεύει τη μουσική που υπάρχει από το οικιακό δίκτυο, για παράδειγμα τη μουσική που έχουμε στο PC.

To DAC είναι της ESS, οι πληροφορίες λένε ότι θα είναι το SABRE32 Ultra DAC. To CD player θα αναπαράγει CD, CD-R / RW με αρχεία WMA/MP3, θα έχει internet radio, και θα υποστηρίζει Google Cast, ενώ δεν λείπει ούτε το Bluetooth. Υπάρχει είσοδος Phono για κεφαλές κινητού μαγνήτη, αναλογικές και ψηφιακές είσοδοι οπτικές και ομοαξονικές, ενώ θα υπάρχει και έξοδος για subwoofer.

O ενισχυτής του είναι class D ισχύος 2x50W και θα δέχεται ηχεία 4-16Ω.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « JVC 4K D-ILA 2016 with laser Canon 5D Mark IV με 4K βίντεο »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...