fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2016 12:37

H Ultimate Audio επεκτείνεται

Νέα επαγγελματική στέγη για την Ultimate Audio

Η γνωστή αντιπροσωπεία Hi-Fi, Hi-End και Home Cinema, το "σπίτι" πολλών κορυφαίων εταιρειών του χώρου, όπως οι Advance Acoustic, Cayin, Chario, Galactron, Kimber Cable, Mission, Vandersteen και Zingali, επεκτείνεται, αλλάζοντας σπίτι. Οι νέες εγκαταστάσεις της Utlimate Audio, είναι ένα πανέμορφο πολυόροφο κτίριο, στο οποίο η εταιρεία θα στεγάσει τα εξαιρετικά της προιόντα αλλά και τα όνειρα των μουσικόφιλων που επισκεπτόμενοι την εταιρεία μπορούν να οικοδομήσουν το σύστημα που επιθυμούν.

Ultimate_Audio.jpg

Το νέο πολυόροφο κτίριο, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που παραθέτουμε, είναι ένα πραγματικό κόσμημα στο χώρο του Hi-Fi και Hi-End και εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε στην εταιρεία κάθε επιτυχία στο νέο της εγχείρημα και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες με τα προιόντα που αντιπροσωπεύει. Να θυμήσουμε ότι πρόσφατα στο στόλο κατασκευαστών της Ultimate Audio προσετέθη η θρυλική Mission και εμείς στο περιοδικό αναμένουμε να δοκιμάσουμε ξανά τα υπέροχα βρεταννικά ηχεία. 

INFO
Ultimate Audio
Τηλ.: 210. 9354500
www.ultimateaudio.gr

H Ultimate Audio θα είναι και φέτος στην μεγάλη Έκθεση hxos eikona show 2016 για την οποία μπορείται να βρείται δωρεάν πρόσκληση εδώ: http://highend.show/index.php/register/

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Changhong CHiQ 3: HDR+, 8K and 98" TV EISA Awards 2016-2017: The whole list »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...