fbpx
Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016 20:57

Clearaudio Innovation Basic πικάπ

Nέο εισαγωγικό πικάπ από την Clearaudio. Είναι το Innovation Basic που δανείζεται τεχνολογίας από τα μεγάλα Innovation, τα Compact και Master Καινοτομία.

Τα νέο Basic έχει υψηλή απόδοση και καλή τιμή για Clearaudio. Χρησιμοποιεί επιλεγμένα υλικά, έχει υψηλή ακρίβεια κατασκευής και μηχανική ακρίβεια.

Το βελτιστοποιημένο για τους συντονισμούς σασί, είναι μια σχεδίαση τριών σημείων με σάντουιτς κατασκευής από Panzerholz (συμπαγές, σκληρό ξύλο) και αλουμίνιο.

Ένας υπέροχος συνδυασμός για διαφάνεια και τονική φυσικότητα. Κατά τα άλλα έχει απομονωμένο κινητήρα υψηλής ροπής DC με την πατενταρισμένο Ceramic Magnetic Bearing (CMB) ρουλεμάν και οπτικό έλεγχο της ταχύτητας με Optical Speed Control (OSC). Το CMB επιτρέπει στο πλατό να «αιωρείται» μαγνητικά σε έναν ανεστραμμένο άξονα με κεραμικής επίστρωσης ρουλεμάν από μπρούτζο.

Υπάρχει υπέρυθρος αισθητήρας που διαβάζει μικροσκοπικά και ρυθμίζει την ταχύτητα σε πραγματικό χρόνο με τη βοήθεια του OSC. Υπάρχει υποδομή για την τοποθέτηση δύο βραχιόνων με δυνατότητες ρύθμισης ύψους του πλατό από τη βάση του.


Το Innovation Basic είναι διαθέσιμο σε φυσικό ή μαύρο λακαρισμένο ξύλο, με το αλουμινένιο πλαίσιο να είναι ασημί ή μαύρο. Το πλατό μπορεί να είναι και ακρυλικό ή μαύρο από υψηλής πυκνότητας POM.

 Η τιμή του πικάπ είναι περίπου 4.000 ευρώ.

tech-xar.jpg

 

clearaudio-innovation-basic.jpg

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...