fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2016 10:53

Νορβηγική Μαεστρία

Προερχόμενο από τη Νορβηγία, το Ixion Maestro είναι το ιδανικό multiroom ηχοσύστημα, που συνδυάζει εξελιγμένες προδιαγραφές και εκπληκτικό design.

To Ixion Maestro είναι ένας πανέμορφος μεταλλικός κύβος, που αποτελεί ένα πλήρες ηχοσύστημα με εντυπωσιακές προδιαγραφές και πλήρη συνδεσιμότητα, τόσο ασύρματη όσο και ενσύρματη. Το Maestro διαθέτει λοιπόν ψηφιακές και αναλογικές εισόδους, ραδιόφωνο FM και DAB, σύνδεση Wi-Fi και Bluetooth, θύρα USB και LAN, ενώ ενσωματώνει τις μουσικές υπηρεσίες streaming, Spotify, Tidal και Apple Music. Ο μουσικός κύβος της Ixion υποστηρίζει ακόμα 22 υπηρεσίες streaming, όπως και περίπου 100.00 ιντερνετικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Η συσκευή ελέγχεται εύκολα και απλά από εφαρμογή στην φορητή μας συσκευή, διαθέτει τέσσερις ενσωματωμένους ενισχυτές, DSP, τέσσερις μονάδες (τρεις 2,75 ιντσών και ένα γούφερ 5,5 ιντσών), ενώ υποστηρίζει αναπαραγωγή αρχείων Hi-Res έως και 24bit/192kHz. Σε μερικούς μήνες η εταιρεία θα παρουσιάσει το ηχείο Solo 2 το οποίο θα επικοινωνεί με το Maestro μέσω του δικτύου ρεύματος, δημιουργώντας ένα δίκτυο multiroom με επτά ηχεία. 

Ixion_Maestro.png

Τα προιόντα της Axion παρουσιάστηκαν προ ημερών στο πολυτελέστατο κατάστημα Harrods στο Λονδίνο, επιδεικνύοντας την πολυτελή σχεδίαση και την άψογη ποιότητα κατασκευής. Η εταιρεία συνεχίζει την ένδοξη ιστορία των νορβηγικών καταναλωτικών προιόντων του παρελθόντος, όπως η θρυλική Tandberg. Ελπίζουμε να δούμε λοιπόν το Maestro και το Solo 2 της Ixion Audio και στη χώρα μας σύντομα.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Yamaha BD-A1060 and BD-S861 Blu-ray player BenQ GS1 φορητός και αδιάβροχος »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...