fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016 12:14

K.I.S.S. AV απλό Home Cinema

Με τεχνολογία Vortex, ο πιο απλός τρόπος για σοβαρό ήχο από την τηλεόραση.

Ικανό να γεμίσει οποιοδήποτε δωμάτιο με ήχο 3D από οποιαδήποτε πηγή, το σύστημα ονομάζεται X4 και είναι ιδανικό για τηλεοράσεις.

Η μαγεία πίσω από τον ήχο του συστήματος είναι η τεχνολογία Sonic Vortex, όπου η καμπίνα μέσω από μια σειρά θαλάμων και οπών κινεί τον αέρα με μεγάλη ταχύτητα δίνοντας πλούσιο χαμηλό και εξαιρετική καθαρότητα από ένα ηχείο το οποίο είναι πολύ μικρό.

paint_copy.jpg

Το σύστημα αποτελείται από ένα ζευγάρι ηχεία τα οποία μπαίνουν επάνω στον τοίχο και ένα προαιρετικό subwoofer. Το κάθε ηχείο έχει πάχος καμπίνας μόλις τρεις ίντσες, ενώ φέρει woofer 4ων ιντσών από υλικό mica και tweeter 0.75 της ιντσας από αλουμίνιο. Τα ηχεία οδηγούνται από ενισχυτή 60W τάξης Δ, ενώ η πρόσοψή τους μπορεί να βαφτεί.

Το subwoofer ονομάζεται 06, είναι ασύρματο και έχει οδηγό 6,5 ιντσών. Φέρει ενισχυτή 100Watt και έχει ρυθμιζόμενο crossover, φάση και ένταση. Η μετάδοση γίνεται στα 5,8GHz και το κατώτατο όριο συχνοτήτων φτάνει στο εντυπωσιακό νούμερο των 26Hz (-3dB).

Διαθέτει δικό του τηλεχειριστήριο, έχει Bluetooth με aptX και έχει ψηφιακές εισόδους από τις οποίες δέχεται σήμα έως 24bit/96KHz.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Exposure 2010S2 DAC τώρα και με DSD Samsung Galaxy S7 edge Olympic Edition »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...