fbpx
Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018 07:48

Jamo Studio 8: Νέα σειρά ηχείων [Video]

Πενήντα χρόνια γιορτάζει φέτος η Jamo από τη Δανία.

Mια εταιρία που εδώ και χρόνια ανήκει στο ίδιο γκρουπ (Voxx) με την Klipsch, Acoustic Research, Energy, Mac Audio, Magnat, Heco και άλλες. Καιρό είχε να παρουσιάσει κάτι νέο η Jamo και το κάνει τώρα με την ευκαιρία της γιορτής της. Η νέα σειρά ηχείων ονομάζεται Studio 8 και είναι υπερ-πλήρης. Είναι σχεδόν όλος ο σημερινός κατάλογος της εταιρίας.

Έχει τρία ηχεία δαπέδου, τα S805, S807 και S809 (με πρόβλεψη να γίνεται Dolby Atmos), δύο ηχεία βάσης, τα S801 και S803. Δύο χαμηλού προφίλ subwoofer τα S808 με 8 ίντσες μεγάφωνο 100W και S810 με δέκα ίντσες μεγάφωνο στα 150W. Δύο κεντρικά ηχεία τα S81 και S 83, ένα ηχείο add-on για Dolby Atmos το S8 και δυο ενεργές ηχομπάρες τις SB36 (με Bluetooth) και SB40 με εξωτερικό subwoofer.

Όλα τα ηχεία είναι πανέμορφα, γίνεται χρήση –ειδικά στις ηχομπάρες- υφάσματος ως κάλυψη, τα τουίτερ έχει ξύλο στην περιφέρειά τους (σκανδιναβική πινελιά) και μπορούν να αναπτυχθούν ως home cinema πακέτα αλλά και hi-fi στέρεο. Πανέμορφα είναι και τα καλύμματά τους που μοιάζουν ως ρετρό.

‘Εχουν τουίτερ μαλακού θόλου, στα μεγάλα μοντέλα γούφερ με κώνο επενδυμένο με αλουμίνιο και χωρίς, ενώ δεν υπάρχουν αποκλειστικά μεγάφωνα μιντρένιτζ. Η έξοδος bass reflex είναι μια σχισμή χαμηλά στο εμπρός μέρος.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του ήχου... για να τα δείτε:

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...