fbpx
Κυριακή, 01 Μαϊος 2016 12:50

Η Mobile Fidelity επιστρέφει δριμύτερη!

H Mobile Fidelity μεσουράνησε επί δεκαετίες με τις Hi-End επανεκδόσεις της δίσκων CD, SACD αλλά και LP. Πλέον προσχωρεί και στο χώρο των πικάπ και ηλεκτρονικών!

Αυτή τη φορά η διάσημη ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία θα φέρει για ακόμα μια φορά τον υπέροχο Hi-End ήχο της στους μουσικόφιλους, με μια σειρά πικάπ και ηλεκτρονικών που θα κατασκευάζονται αποκλειστικά στην Αμερική.

Τα προιόντα αυτά θα λανσαριστούν βέβαια στο επερχόμενο Hi-End show στο Μόναχο. Θα παρουσιαστούν λοιπόν δύο μοντέλα πικάπ, το StudioDeck στα 999 δολάρια και το UltraDeck στα 1799 δολάρια, τα οποία θα ενσωματώνουν τεχνολογία που συνήθως συναντάμε σε πολύ ακριβότερα πικάπ.

Τα πικάπ αυτά χρησιμοποιούν βραχίονα 10 ιντσών που συνδυάζει υψηλή ακαμψία και χαμηλούς χρωματισμούς, ενώ τα ειδικά αποσβεστικά πόδια από Delrin επιτυγχάνουν την μέγιστη δυνατή απαμόνωση από τους κραδασμούς. 

Εκτός από τα δύο πικάπ η MoFi θα παρουσιάσει και τρεις κεφαλές ΜΜ, την StudioTracker στα 199 δολάρια, την UltraTracker στα 499 δολάρια και την MasterTracker στα 699 δολάρια, με τοπολογία μαγνητικού συστήματος παρόμοια με αυτήν της κοπτικής κεφαλής που κόβει τη μήτρα του δίσκου βινυλίου. 

Δεν λείπουν από τη νέα γκάμα της εταιρείας και οι προενισχυτές phono, ήτοι τα μοντέλα StudioPhono στα 299 δολάρια και UltraPhono στα 499 δολάρια, που υποστηρίζουν κεφαλές MM και MC, με το ακριβότερο μοντέλο να ενσωματώνει και κορυφαίας ποιότητας ενισχυτή ακουστικικών τάξης Α. 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Elac Miracord 90 Anniversary Πικάπ Elac Concerto Τα κορυφαία της »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...