fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Τετάρτη, 27 Απριλίου 2016 16:38

Xgimi Z4 Aurora προβολέας led

Με ήχο Harman Kardon και αισθητήρα χειρονομιών.

Ο μικροσκοπικός προβολέας led είναι τεχνολογίας DLP και για πηγή φωτός χρησιμοποιεί led. Η ανάλυσή του είναι 1280x800. Μέχρι εδώ δεν είναι τίποτε το ιδιαίτερα, αλλά μια ματιά στο εμπρός λογότυπο και στο επάνω μέρος μας αποκαλύπτει ότι ο προβολέας αυτός διαθέτει στερεοφωνικά ηχεία Harman Kardon και αισθητήρα χειρονομιών.

Z4.jpg

Ο αισθητήρας αυτός παρακολουθεί τις κινήσεις του χεριού 200 φορές το δευτερόλεπτο και έχει ανάλυση 150dpi επιτρέποντας μικρομετρικές ρυθμίσεις με μια απλή κίνηση του χεριού από πάνω του.

Όμως δεν είναι μόνο αυτό. Διαθέτει Bluetooth, Wi-Fi και λειτουργία Mirror, που του δίνει τη δυνατότητα να δείχνει ότι έχουμε στην οθόνη του smartphone ή της οθόνης του PC. Έχει και λειτουργικό Android όπου μπορούμε να εγκαταστήσουμε εφαρμογές ή παιχνίδια.

Διαθέτει θύρα HDMI από την οποία μπορεί να δεχτεί σήμα ανάλυσης έως 4Κ, και USB. Διαθέτει επίσης δικό του τηλεχειριστήριο το οποίο λειτουργεί μέσω Bluetooth.

H διάρκεια ζωής του led φτάνει έως τις 30 χιλιάδες ώρες, ενώ η φωτεινότητά του, 700 Ansi lumens, του δίνει τη δυνατότητα να ανοίξει την εικόνα του έως τις 120 ίντσες.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...