fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016 09:55

Dirac και Pioneer ανακοίνωση συνεργασίας

Τέλος το MCACC από την Pioneer;

Η Pioneer θα διανέμει τη σουίτα ακουστικής διόρθωσης Dirac σε Ιάπωνες κατασκευαστές ηχητικών συστημάτων και επιπρόσθετα θα την ενσωματώσει σε δικά της καταναλωτικά, επαγγελματικά και OEM προϊόντα.

Οι κατηγορίες των προϊόντων περιλαμβάνουν ηχεία υπολογιστών, ηχομπάρες, ηχεία Bluetooth ηχεία τηλεοράσεων, φορητές συσκευές ήχου, προϊόντα υποστήριξης εκπαίδευσης καθώς και εξοπλισμό αναψυχής που περιλαμβάνει παιχνίδια arcade και άλλα.

Η Pioneer μέσω του γενικού διευθυντή Osamu Takechi δηλώνει ότι το Dirac είναι έχει αποδείξει θεωρητικά και πρακτικά ότι βελτιώνει την απόδοση ενός ηχητικού συστήματος και διαφέρει εντελώς από τα μέχρι τώρα συστήματα virtual surround και ισοστάθμισης.

Από την ανακοίνωση αυτή και τα είδη των προϊόντων που αναφέρονται ότι θα ενσωματώνουν Dirac, βγαίνει το συμπέρασμα ότι το Dirac θα χρησιμοποιηθεί στην αρχή ως σετ προρυθμισμένων επιλογών ήχου. Ωστόσο, όταν οι δύο εταιρίες έρχονται κοντά και η μια από τις δύο έχει αναγνωρισμένα ένα από τα καλύτερα συστήματα ισοστάθμισης, που έχει ενσωματωθεί ήδη σε άλλους κατασκευαστές (βλ. Arcam) η επόμενη λογική κίνηση θα είναι να ενσωματωθεί το Dirac στους ενισχυτές AV της Pioneer. Μένει να το δούμε στην πορεία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « LP Gear Vessel Cartridges Universal τίτλοι σε δίσκους 4Κ UHD Blu Ray »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...