fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Τρίτη, 05 Απριλίου 2016 18:32

Klipsch Limited Edition 70th Anniversary Heritage Speakers

Κυκλοφορούν τα επετειακά ηχεία της Klipsch με την ευκαιρία των 70 ετών της εταιρίας.

Πρόκειται για τα θρυλικά μοντέλα Klipschorn και Heresy τα οποία έχουν βελτιώσεις στο σχεδιασμό, εξωτικά φινιρίσματα, ειδικά λογότυπα και ωραία υφάσματα στη πρόσοψη.


Ο Paul W. Klipsch ίδρυσε την εταιρεία το 1946 και το ηχείο Klipschorn είναι το μόνο που κατασκευάζεται, είναι σε συνεχή παραγωγή, για πάνω από 70 χρόνια και έχει παραμείνει σχετικά αμετάβλητο από τότε.
Η Klipsch θα κυκλοφορήσει μόνο 70 ζεύγη των επετειακών ηχείων. Τα «νέα» Klipschorn έχουν νέα ενισχυμένη πίσω χοάνη χαμηλών συχνοτήτων είναι πλήρως κλειστή, προσφέροντας περισσότερη ευελιξία στην τοποθέτηση. Να θυμίσουμε ότι τα ηχεία τοποθετούνται σε γωνίες.


Κάθε ζεύγος Klipschorn διαθέτει ένα νέο ταμπελάκι που «γιορτάζει» τη θρυλική ιστορία του και μια μικρή αριθμημένη πλάκα. Έχει ρετρό στυλ με ασημένιου χρώματος πανί και καπλαμά καρυδιάς από την Αυστραλίας. Τα Klipschorn κοστίζουν 16.000 δολάρια ανά ζεύγος και θα είναι διαθέσιμα από το Μάιο.

Klipschorn-1.jpg


Τα άλλα ηχεία, τα Heresey, εμφανίστηκαν το 1957 ως κεντρικά ηχεία για τα Klipschorn, σε συστήματα στέρεο τριών ηχείων. Επειδή τα Heresy είχαν μικρό μέγεθος και ευκολία τοποθέτησης έγιναν γρήγορα διάσημα. Μετά κυκλοφόρησαν τα αναβαθμισμένα Heresy III με πιο δυνατά γούφερ και τουίτερ με θόλους από τιτάνιο.


Τώρα τα επετειακά Heresy θα κυκλοφορήσουν σε 70 ζευγάρια με την ίδια εμφάνιση όπως τα Klipschorn, αυτά κοστίζουν 3.200 δολάρια το ζευγάρι.


Δείτε το βίντεο από έχει σε αποκλειστικότητα ο ΗΧΟΣ

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Reed Muse 3C Άφιξη Stemfoort SF-200 Άφιξη ολοκληρωμένου »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...