fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Δευτέρα, 07 Μαρτίου 2016 13:09

PSB SubSeries 450

Ξεκινά μέσα στο Μάρτιο η διάθεσή του.

Έχει ενισχυτή Class D με ισχύ 400W RMS (με κορυφή τα 1000W) σχεδιάστηκε από NAD αδελφή της μάρκας. Διαθέτει woofer 12 ιντσών που υποστηρίζεται από δύο 10ιντσους παθητικούς ακτινοβολητές.

Η χρήση της ψηφιακής επεξεργασίας σήματος βοηθά στη μεγιστοποίηση της απόδοσης: έκταση στο μπάσο με χαμηλή παραμόρφωση, προστασία από υπερφόρτωση και ιδανικά χαρακτηριστικά crossover

Περιλαμβάνει ρυθμίσεις για τη συχνότητα crossover και την ένταση, καθώς και μεταβλητή καθυστέρηση για τη χρονική ευθυγράμμισή του με ηχεία πλήρους εύρους.

Το 12 ιντσών (30cm) ενεργό woofer είναι χρησιμοποιεί μαγνήτη βάρους σχεδόν 1,5 κιλών και 2 ιντσών (70 χιλιοστών) πηνίο φωνής για υψηλή απόδοση και δύναμη. Το κώνος προσφέρει ένα συνδυασμό ακαμψίας και της απόσβεσης και είναι αδιαπέραστος από υγρασία. Σε συνδυασμό με ένα ελαστικό surround μιας ίντσας (25mm) μπορεί να ανταποκριθεί στις χαμηλές συχνότητες, διατηρώντας παράλληλα την κίνηση του εμβόλου χωρίς να υπάρχουν φαινόμενα παραμόρφωσης της επιφάνειας του κώνου. Για να επεκτείνει την απόκριση στην υποηχητική περιοχή, έχει δύο 10 ιντσών παθητικούς ακτινοβολητές για να συνδράμουν στα ηχητικά εμπρός κύματα του ενεργού woofer.

Το SubSeries 450 χρησιμοποιεί έναν ενισχυτή που αναπτύχθηκε από την εταιρεία NAD ειδικά για αυτή την εφαρμογή. Εκτός από τη χαμηλή παραμόρφωση, ο ενισχυτής διαθέτει ένα υψηλό συντελεστή απόσβεσης και υψηλό ρεύμα εξόδου, δύο από τις πιο σημαντικές παραμέτρους για σφιχτά και ισχυρά μπάσα. Επίσης, είναι ενεργειακά αποδοτικός με κατανάλωση μικρότερη των 0.5W στην κατάσταση αναμονής.
Όπως συμβαίνει με όλα τα subwoofer PSB, το τελικό voicing γίνεται από τον ιδρυτή και επικεφαλής του σχεδιασμού, Paul Barton, στο Εθνικό Συμβούλιο Έρευνας του Καναδά.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...