fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016 14:12

Lenovo TAB 3 για την οικογένεια και την επιχείρηση

Τρία tablet για όλους που τα έχουν όλα.

Το πολύχρωμο TAB3 7 έρχεται με οθόνη 7" SDIPS και είναι φτιαγμένο για το δραστήριο τρόπο ζωής των νεότερων χρηστών που προτιμούν να περνάνε χρόνο έξω. Η επιφάνεια απώθησηςνερούβοηθάει τους χρήστες να παίρνουν το tablet οπουδήποτε χωρίς να φοβούνται μην πέσει νερό – στην κουζίνα, στη βροχή ακόμα και στο μπάνιο.

Lenovo-TAB3-7-Tablet.jpg

Με οθόνη 8 "HDIPS και δύο ηχεία στο μπροστινό μέρος ενισχυμένα με DolbyAtmos® κινηματογραφικό ήχο, το TAB3 8 είναι ο τέλειος σύντροφοςπολυμέσων για μεγάλα οδικά ταξίδια ή το σπίτι. Τέλεια για όλα τα μέλη της οικογένειας, η ευέλικτη συσκευή έρχεται με την υποστήριξη πολλαπλών χρηστών, ώστε οι χρήστες να μοιράζονται το tablet τους με τους εφήβους ή τα μικρότερα παιδιά. ΌπωςτοTAB3 7, παρέχει επίσης ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο και περιορισμένη πρόσβαση, καθώς και ασφαλείς τρόπους προβολής για τα παιδιά στην παιδική λειτουργία.

Lenovo-TAB3-8-Tablet.jpg

Τα TAB3 7 και TAB3 8 είναι ευέλικτες συσκευές, που λειτουργούν με επεξεργαστές 1.0GHz Quad-Core, με μπροστινή κάμερα 2MPκαι πίσω κάμερα 5MP. Είναι επίσης διαθέσιμα με 4GLTE υποστήριξηγια υπερ-γρήγορη σύνδεση στο Internet ενώ κινείστε.

Lenovo-TAB3_10-Business.jpg

Για τις περιπτώσεις εξειδικευμένης επαγγελματικής χρήσης, από ψηφιακές παρουσιάσεις έως συνεδριακές κλήσεις, η Lenovo έχει εξοπλίσει τοTAB3 10 Business με γραφικά και ήχο που ξεχωρίζουν, με οθόνη 10" full-HDIPS με Gorilla®Glass3 και διπλά ηχεία με DolbyAtmos® κινηματογραφικό ήχο. Η 8MP πίσω κάμερα αυτόματης εστίασης του tablet και η 5MPμπροστινή κάμερα παράγουν εικόνες ποιότητας με σαφήνεια υψηλής ανάλυσης. Ο Quad-core επεξεργαστής 1.3GHz δίνει στους χρήστες γρήγορο και ισχυρό multi-tasking και υποστήριξη πολλαπλών παραθύρων. Εν τω μεταξύ, το προσωπικό μπορεί είναι εν κινήσει όλη την ημέρα με έως και 12 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας, μαζί ένα πλήρες πακέτο χαρακτηριστικών εν κινήσει, όπως η πλήρης USB χρήση για εύκολη σύνδεση εξωτερικών χώρων αποθήκευσης, συνδεσιμότητα Υ-και Τ-, καλώδια RJ45 ή αναγνώστες καρτών. Το TAB3 10 Business προσφέρει επίσης ποικιλία λύσεων συνδεσιμότητας, συμπεριλαμβανομένων των NFC, dual-band Wi-Fi AC, πλήρες GPS και προαιρετικό 4G.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...