fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016 10:23

Emotiva Airmotiv νέα γενιά

Τη νέα της σειρά παθητικών ηχείων παρουσίασε η Emotiva που για μια ακόμη φορά προσφέρει πολύ αξία για μικρό αντίτιμο.

Κεντρικό, δαπέδου, ραφιού, surround και μια παθητική ηχομπάρα έχει η νέα γενιά Airmotiv.

Το Airmotiv T1 είναι το ηχείο δαπέδου της σειράς, το οποίο έχει δύο γούφερ 6.5 ιντσών από κέβλαρ, ένα μιντρέιντζ 5,25 ιντσών και το Airmotiv τουίτερ το οποίο είναι τουίτερ μεμβράνης folded motion.

Το ηχείο ραφιού της σειράς μοιάζει με το ενεργό ηχείο S5, μόνο που εδώ είναι φυσικά παθητικό και ονομάζεται Β1. Έχει γούφερ 5,25 ιντσών και τουίτερ μεμβράνης.

Το κεντρικό ηχείο C1 έχει δύο γούφερ των 4ων ιντσών, ένα μιντρέιντζ τριών ιντσών και τουίτερ όπως και τα υπόλοιπα νέα ηχεία της σειράς. Στο ίδιο μοτίβο και το E1 που είναι για χρήση surround με ένα τετράιντσο γούφερ και δυνατότητα να αναρτηθεί σε τοίχο.

Αν και όχι πολύ δημοφιλείς στην Ευρώπη οι παθητικές ηχομπάρες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού χρησιμοποιούνται από αρκετούς. Έτσι η Emotiva πρόσθεσε και το SB1 το οποίο είναι ηχείο για τα εμπρός τρία κανάλια με 6 τετράιντσα γούφερ και τρία τουίτερ.

Τέλος παρουσιάστηκαν και δύο subwoofer, τα S10 και S12 με ενισχυτή 350W και 500W, ενώ έχουν από δύο μεγάφωνα 10 και 12 ιντσών αντίστοιχα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Yamaha Montage νέα εποχή στα synthesizer Bowers & Wilkins audio system for Volvo S90 »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...