fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2016 12:36

HTC και UA Healthbox

Η ΗTC και η Under Armour ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του UA HealthBox™, του πρώτου στον κόσμο έξυπνου συστήματος fitness, το οποίο μετρά, παρακολουθεί και διαχειρίζεται τις πιο σημαντικές παραμέτρους της υγείας και της φυσικής κατάστασης.

Συνδυασμένη με ένα HTC smartphone ή άλλες συσκευές με Android ή iOS, η εφαρμογή UA Record λειτουργεί σαν πίνακας καταγραφής των καθημερινών δραστηριοτήτων που καθορίζουν τον τρόπο ζωής σου. Αξιοποιώντας ένα απλό στην εγκατάσταση και εύχρηστο σύστημα, το UA HealthBox καταρρίπτει τεχνολογικά εμπόδια και περιπλοκότητες στηριζόμενο στην ίδια φιλοσοφία με την οποία η HTC σχεδιάζει smartphones.

160105_Healthbox_Shop_DT.jpg

Το UA BandTM έχει σχεδιαστεί για να φοριέται όλη μέρα, κάθε μέρα. Πρόκειται για ένα περικάρπιο που καταγράφει την καθημερινή δραστηριότητα στο σύνολό της, συμπεριλαμβάνοντας τα διαστήματα εξάσκησης και ύπνου, παρέχοντάς στο χρήστη τη δυνατότητα να θέτει έναν ημερήσιο στόχο και να παρακολουθεί άμεσα την εξέλιξή του. Το UA Band αξιοποιεί ένα ομοιογενές περίβλημα με μια οθόνη διακριτικά τοποθετημένη κάτω από την εξωτερική επικάλυψη που επιτρέπει στην τεχνολογία να περνά απαρατήρητη όταν δεν βρίσκεται σε χρήση. Λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των αθλητών, το περικάρπιο προσφέρει μια προηγμένη λειτουργία εκγύμνασης με μια οθόνη που παραμένει ανοιχτή σε όλη τη διάρκειά της άσκησης, καθώς επίσης και μια ένδειξη LED που, συνδυαζόμενη με τον μετρητή UA Heart Rate, εμφανίζει τη συχνότητα των καρδιακών παλμών. Το UA Band κυκλοφορεί σε μαύρο χρώμα με κόκκινη σαγρέ εσωτερική πλευρά για την απορρόφηση της υγρασίας.

Το UA Heart RateTM είναι ένα καρδιοσυχνόμετρο, εφοδιασμένο με μια πρωτοποριακή τεχνολογία micro snap που συντελεί ώστε να λειτουργεί ανεπαίσθητα στη διάρκεια της εξάσκησης. Ο ιμάντας θώρακα και ο αποσπώμενος αισθητήρας βοηθούν τους χρήστες να ελέγχουν την ένταση και να εξασκούνται εξυπνότερα και αποτελεσματικότερα. Tο UA Heart Rate δημιουργήθηκε για να προσφέρει ακριβή υπολογισμό των θερμίδων που καταναλώνονται σε κάθε στιγμή. Συνδυασμένο με την εφαρμογή UA Record, το UA Heart Rate βοηθά στη διαμόρφωση προσωπικών ζωνών καρδιακής συχνότητας, ανάλογα με τη δραστηριότητα.

Το UA ScaleTM είναι μια ζυγαριά εξαιρετικού design, με εντυπωσιακή κυκλική σχεδίαση και Wi-Fi. Η ζυγαριά έχει γυάλινη επιφάνεια με προηγμένη τεχνολογία αγώγιμης βαφής που παρέχει τη δυνατότητα ανάλυσης του βάρους και του ποσοστού λίπους του οργανισμού. Η διακριτική οθόνη LED διατηρεί την τεχνολογία απαρατήρητη πίσω από το γυαλί όταν βρίσκεται εκτός λειτουργίας. Η ζυγαριά μπορεί να υποστηρίξει έως και οκτώ χρήστες, ενώ συγχρονίζεται με την εφαρμογή UA Record για να μπορούν εκείνοι να διαπιστώνουν τις τάσεις του βάρους τους, σαν μέρος του συνολικού τους «πίνακα επιδόσεων». Το UA Scale κυκλοφορεί σε μαύρο χρώμα με μια κόκκινη σαγρέ εσωτερική πλευρά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Philips's OLED TV Lenovo και Google Project Tango »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...