fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Πέμπτη, 07 Ιανουαρίου 2016 14:05

LG's 4K HDR content

Συνεργασίες με τεχνολογικές εταιρείες και παρόχους περιεχομένου, όπως οι Dolby, Netflix, Amazon, YouTube και NASA.

Η LG ανακοίνωσε βασικές συνεργασίες με τεχνολογικές εταιρείες και παρόχους περιεχομένου, προκειμένου να προσφέρει στους καταναλωτές περιεχόμενο 4K HDR (high dynamic range). 

Οι νέες τηλεοράσεις OLED και Super UHD της LG για το 2016 έχουν σχεδιαστεί για να υποστηρίζουν το υπάρχον πρότυπο HDR format της βιομηχανίας, όπως το HDR10 και το Dolby Vision. Η LG, η Dolby και το Netflix συνεργάστηκαν για τη δημιουργία περιεχομένου Dolby Vision HDR με πλάνα από τη γνωστή σειρά του Netflix ‘Daredevil’.

Η LG συνεργάστηκε επιπλέον με αρκετούς μεγάλους παγκόσμιους παρόχους περιεχομένου για να διασφαλίσει ότι το καλύτερο streaming θα είναι άμεσα διαθέσιμο για HDR προβολή, όπως πρότυπα προγράμματα HDR από το Amazon, συμπεριλαμβανομένων των σειρών ‘The Man in the High Castle’, ‘Red Oaks’, ‘Transparent’ και ‘Mozart in the Jungle’.

HDR νέα έρχονται και από το YouTube, με τη χρήση του VP9-Profile 2 codec της Google. Το YouTube μάλιστα θα παρέχει αναπαραγωγή HDR playback μέσω της εφαρμογής του για τηλεοράσεις αργότερα μέσα στη χρονιά.

Άλλος ένας συνεργάτης για την παροχή περιεχομένου, η Twentieth Century Fox, θα προβάλλει το φετινό της blockbuster, την ταινία ‘The Martian’, στο περίπτερο της LG στη CES μέσω ‘VIDITY’, μίας υπηρεσίας παράδοσης ταινιών και τηλεοπτικών σειρών σε ποιότητα 4K HDR που έχει ιδρυθεί από τον οργανισμό ‘Secure Content Storage Association’ (SCSA).

Καθώς οι τηλεοράσεις LG OLED είναι συμβατές με την υπηρεσία VIDITY, μπορούν να ‘κατεβάσουν’ περιεχόμενο υψηλής ποιότητας και να το προβάλλουν οποιαδήποτε στιγμή στην αυθεντική, εξαιρετική του μορφή.

Άλλη μία σημαίνουσα συνεργασία θα είναι παρούσα στο περίπτερο της LG στη φετινή CES, όπου σε ένα σκοτεινό δωμάτιο ειδικά σχεδιασμένο για την αναπαραγωγή HDR περιεχομένου θα προβάλλονται video clips από βιντεοσκόπηση του διαστήματος από τη NASA, σε παραγωγή της εταιρείας Harmonic, τον επίσημο συνεργάτη UHD της NASA.

Τέλος, η LG θα παρουσιάσει και μία προηγμένη τεχνολογία εκπομπής HDR σε συνεργασία με έναν τοπικό ραδιοτηλεοπτικό πάροχο του Λας Βέγκας. Το πρότυπο ραδιοτηλεοπτικής μετάδοσης ATSC 3.0, που έχει αναπτυχθεί από την επιτροπή ‘Advanced Television Systems Committee’, λειτουργεί μέσω του κώδικά HEVC (High Efficiency Video Code), την επόμενη γενιά στην τεχνολογία συμπίεσης video στις Ηνωμένες Πολιτείες, και μέσω της προηγμένης συχνότητας μετάδοσης, προκειμένου να βελτιώσει αισθητά την ποιότητα της εικόνας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Martin Logan Renaissance ESL 15A Haier 75H9000U - 75 ίντσες στα 2.499€! »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...