fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Τρίτη, 05 Ιανουαρίου 2016 15:49

Cassia Bluetooth Hub ξεχάστε ότι ξέρατε για το Bluetooth

Αν θεωρείτε ότι η Bluetooth τεχνολογία έχει ξεπεραστεί ή είναι παρωχημένη, ήρθε η ώρα να το ξανασκεφτείτε.

Για όσους έχουν επενδύσει σε πράγματα που χρησιμοποιούν Bluetooth και βλέπουν ήδη την τεχνολογία άλλων πραγμάτων που χρησιμοποιούν WiFi ή είναι IoT, το Cassia Hub ήρθε για να φέρει τα πάνω κάτω σε όλα όσα νομίζαμε ότι μπορεί το Bluetooth μέχρι τώρα να κάνει.

Ξεκινώντας από την εμβέλεια, η εταιρία που το κατασκευάζει κάνει λόγο για 300 μέτρα σε ανοιχτό χώρο. Αυτό σημαίνει ότι σε οικιακές συνθήκες το σήμα του Bluetooth δεν σταματά σε τοίχους και εμπόδια αλλά μπορεί να τα διαπερνά. Επάνω του μπορούν να συνδεθούν έως και 22 συσκευές Bluetooth, αλλά το καλύτερο δεν είναι αυτό. Η δυνατότητα να έχουμε απομακρυσμένο έλεγχο σε αυτές είναι ακόμα μία εντυπωσιακή δυνατότητα του Cassia Hub, αφού μπορεί να συνδεθεί το ίδιο σε WiFi router και έτσι να έχουμε πρόσβαση στις Bluetooth συσκευές μας.

Ο τρόπος με τον οποίο είναι όλα αυτά εφικτά δεν είναι άλλος από τον έλεγχο που έχει το Casia Hub επάνω στις Bluetooth συσκευές. Αντί να στέλνονται οι εντολές ελέγχου απ’ ευθείας στη Bluetooth συσκευή, στέλνονται στο Cassia hub και οι λειτουργίες είναι διαθέσιμες μέσω της εφαρμογής που είναι σχεδιασμένη για το σκοπό αυτό.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...