fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2015 16:33

Aavik C-300 και P-300 νέο δίδυμο προενισχυτή και τελικού ενισχυτή

Το δίδυμο που θα παρουσιαστεί στη CES αναμένεται να κλέψει την παράσταση.

Ο ενισχυτής P-300 παρέχει ισχύ 150W σε καθαρή τάξη Α. Η λειτουργία των σταδίων εξόδου που δεν είναι σε κανένα σημείο διακοπτική σημαίνει ότι το κύκλωμα του ενισχυτή δεν χρειάζεται να αντιμετωπίσει ποτέ με απαιτήσεις στιγμιαίου ρεύματος. Η μικρή διαδρομή του σήματος και το ένα ζευγάρι τρανζίστορ οδηγούν σε εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα παραμόρφωσης. Έχει τέσσερα τροφοδοτικά των 600W. Η συνολική ισχύς από τα τροφοδοτικά που φτάνει τα 2400W σε συνδυασμό με τους τους μεγάλους ηλεκτρολυτικούς πυκνωτές σημαίνει ότι ο ενισχυτής μπορεί να έχει έξοδο ρεύματος που η κορυφή του ξεπερνά τα 80A.

Ο προενισχυτής C-300 είναι εξοπλισμένος με δύο εσωτερικά DAC για PCM και DSD και έχει και στάδιο Phono.Έχει τρεις αναλογικές εισόδους με τη μία να είναι XLR, ενώ η μία από τις δύο εξόδους υλοποιείται κατ’ αυτόν τον τρόπο.

Η έμπνευση για το σχεδιασμό και των δύο προέρχεται από τη σκανδιναβική παράδοση του απλοϊκού αλλά λειτουργικού σχεδιασμού που αποπνέει ομορφιά μέσα από το μινιμαλιστικό αυτό τρόπο σχεδίασης. Το σασί από ανοδιωμένο αλουμίνιο προσδίδει και στους δύο την πανέμορφη εμφάνισή τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Samsung TV 2016 συμβατές με SmartThings Ansuz d·tc cables »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...