fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Δευτέρα, 07 Δεκεμβρίου 2015 14:29

Quadral Argentum 5 νέα σειρά ηχείων

Βελτιωμένη η νέα σειρά Argentum της Quadral περνάει από τον αριθμό 4 στον 5 και μαζί όλα τα ηχεία της σειράς αποκτούν νέο κωδικό. 


Το καινούργιο τουίτερ έχει αλλαγμένο ελαφρώς τον κυματοδηγό του με αποτέλεσμα να έχει βελτιωμένα χαρακτηριστικά ακτινοβολίας και o ο υφασμάτινος θόλος του έχει έκταση που αγγίζει πλέον τα 35KHz.

Οι νέοι κώνοι των γούφερ είναι επιμεταλλωμένοι με τιτάνιο, φέρνοντας έτσι τη νέα σειρά Argentum ακουστικά πιο κοντά στη σειρά ηχείων Chromium Style. Βελτιωμένα είναι και τα πηνία με νέα γεωμετρία, ενώ το σασί του νέου μιντρέιντζ διαθέτει καινούργια ανάρτηση και εξ’ ολοκλήρου νέο μηχανισμό κίνησης.
Τρία μοντέλα δαπέδου 590, 570 και 550, δύο βάσης 530 και 520 και ένα κεντρικό 510 base αποτελούν τη νέα σειρά Argentum. Σπάνια περίπτωση είναι το μοντέλο βάσης 530 το οποίο είναι τριών δρόμων, ξεφεύγοντας από τους συνηθισμένα.

Η νέα σειρά Argentum 5 είναι διαθέσιμη σε δύο χρώματα, όπως συνηθίζει η Quadral, σε λευκό και μαύρο με την πρόσοψη να έχει λακαριστό φινίρισμα και στα δύο χρώματα.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...