fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2015 23:51

Monitor Audio Platinum II Νέα σειρά

Ανακοινώθηκαν τα νέα ηχεία Platinum II της Monitor Audio, μια σειρά που ανήκει στα μεγάλα ηχεία της εταιρίας.

Οι μηχανικοί της Monitor Audio έχουν βελτιστοποιήσει τη λειτουργία των ηλεκτρικών, μηχανικών, μαγνητικών και ακουστικών συστημάτων των ηχείων με την εισαγωγή νέων τεχνολογιών.


Τα νέα ηχεία ενσωματώνουν το νέο MPD (Micro Pleated Diaphragm) στα τουίτερ τους που είναι ταινίας βασισμένα στην σχεδίαση AMT/Heil που ξεπερνάει σε απόκρισης τα 100ΚΗz. Επίσης τα Platinum II χρησιμοποιούν στα γούφερ και στα μιντρέιντζ το επόμενης γενιάς RDT II, αλλά και νέας σχεδίασης crossover.


Tα μεγάφωνα με RDT II έχουν ένα ρηχό κοίλο προφίλ χωρίς οπή κέντρο για να δημιουργήσει μια ακτινοβολούσα επιφάνεια μεγαλύτερη σε αντοχή και δομική ακεραιότητα. Το πηνίο φωνής είναι πίσω από τον κώνο για πιο αποτελεσματικές διαδρομές και παραμορφώσεις.


Η νέα σειρά έχει επτά μοντέλα με κορυφαίο το πανύψηλο δαπέδου PL 500 II, επίσης υπάρχουν τα δαπέδου PL 300 II, PL 200 II και PL 100 II (βάσης), τα κεντρικά PLC 350 II και PLC 150 II, ενώ ως νέο subwoofer παρουσιάζεται το PLW 215 II ισχύος 1400W με δυο 15 ιντσών γούφερ.


Τα ηχεία έχουν προσεγμένο φινίρισμα φυσικού ξύλου, είναι επικαλυμμένα με έντεκα στρώματα φινιρίσματος piano lacquer με το χέρι και γυαλισμένα για να λάμπουν. Κάθε ηχείο θέλει 144 ώρες για να ολοκληρωθεί.


PL 100 II δίδρομο με 6,5 γούφερ, PL 200 II τρίδρομο με δύο 6,5 ιντσών γούφερ και 4 ιντσών μιντρέιντζ, το PL 300 II είναι τρίδρομο με δύο γούφερ 8 ιντσών, ένα μιντ 4 ιντσών και το μεγάλο PL 500 II φέρει τέσσερα γούφερ των 8 ιντσών και δύο μιντ των 4 ιντσών. Η τιμή του κοντά στα 25.000 ευρώ.

PL500-1.jpg

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...