fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015 11:21

Pioneer Με Dolby Atmos @ HES15

H Intersys, επίσημη αντιπρόσωπος της Pioneer στην Ελλάδα ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά ότι συμμετέχει στο «hxos eikona show 2015»

τη μεγαλύτερη Έκθεση τεχνολογίας στην Ελλάδα, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 και τη Κυριακή 29 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Athens Ledra Hotel ( Λ. Συγγρού 115, Αθήνα, ώρες λειτουργίας 10.00 πμ έως 9.00 μμ).

Για 1η φορά θα παρουσιαστεί το σύστημα ηχείων τεχνολογίας Dolby Atmos – που σχεδιάστηκε από τον κορυφαίο μηχανικό ηχείων της Pioneer, Andrew Jones – το οποίο φέρνει στο σπίτι τη σαγηνευτική εμπειρία του ήχου surround Dolby Atmos που τυλίγει τον ακροατή απ' όλες τις κατευθύνσεις.

Σε συνδυασμό με τον Dolby Atmos ραδιοενισχυτή VSX-930 καθώς και το κορυφαίο Blu-ray/Universal Disc Player BDP-LX88, μοντέλα που κατέκτησαν τα φετινά βραβεία EISA στις κατηγορίες EUROPEAN HT RECEIVER & EUROPEAN BLU-RAY PLAYER, οι επισκέπτες που θα παρευρεθούν στην Έκθεση θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ρεαλιστική εμπειρία ήχου Dolby Atmos από την Pioneer (δωμάτιο 337, 3ος όροφος).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Revamp! Musical Fidelity Nu-Vista CD »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...