fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2015 15:43

MF Audio

Κοντά στο προεδρικό μέγαρο βρίσκεται η MF Audio, που αντιπροσωπέυει στην Ελλάδα την κορυφή του high-end.

 

H ΜF Αudio, από τα αρχικά του ιδρυτή της Μιχάλη Φουάση, εδώ και 15 χρόνια πρωταγωνιστεί στην ελληνική ultra high end σκηνή με δημιουργίες ξεχωριστών οίκων από τις ΗΠΑ, Καναδά αλλά και Ευρώπη.

Εισάγει μοντέλα που ελάχιστοι τολμούν να το κάνουν στην Ευρώπη, πόσω μάλλον στην Ελλάδα. Τα μοντέλα που μπορεί κανείς να ακούσει στις εγκαταστάσεις της MF Audio είναι ιδιαίτερα ακριβά και ψαγμένα.

Κορυφαία και αναφοράς, όπως λέμε εμείς οι δημοσιογράφοι. Ψυχή της εταιρίας είναι ο Μιχάλης Φουάσης, που με την επικουρική βοήθεια του υιού, Γιάννη Φουάση, αναζητεί σε όλον τον πλανήτη τα καλύτερα ηχητικά συστήματα για να τα εισάγει.

Κατασκευαστές, όπως Rockport Technologies, Magnum Dynalab, Lamm ή Gershman Acoustics και Horning Hybrid δε συναντά κανείς εύκολα κάτω από την ίδια στέγη, και μάλιστα στην Ελλάδα.

Τα περισσότερα από τα προϊόντα έχουν λάβει βαθμολογία 5 ή κοντά στο 5 στις δοκιμές, γεγονός που δείχνει την αξία τους. Ο Μιχάλης Φουάσης είναι κάθε μέρα στο χώρο έτοιμος να κεράσει καφέ και να αναλύσει τα μυστικά πίσω από τα ηχεία, τα πικάπ και τους ενισχυτές που βρίσκονται εκεί.

Έχει άμεση επαφή με τους κατασκευαστές και επικοινωνεί σχεδόν καθημερινά μαζί τους. Οι τιμές δε των προϊόντων που διαθέτει είναι άκρως ανταγωνιστικές σε σχέση με τις άλλες αντιπροσωπίες στην Ευρώπη.

Κάθε επίσκεψή μας εκεί είναι μια εμπειρία, αφού η ηχητική αξία των Lamm ή των Rockport είναι τόσο υψηλή, που δύσκολα αντιστέκεσαι. Ένα σημαντικό στοιχείο της MF Audio είναι τα νέα μοντέλα που διαθέτει, τα οποία εισάγει χωρίς δεύτερη σκέψη, αφού οι άνθρωποί της αγαπούν αυτό που κάνουν.

Για παράδειγμα, στην τελευταία έκθεση hxos eikona show έφεραν από τις ΗΠΑ το βαρυσήμαντο ηχείο Avior της Rockposrt Technologies, που ζυγίζουν 100 κιλά το ένα!

Ξεχωριστή αγάπη, όμως, της MF Audio είναι τα ενισχυτικά της Lamm, που πάντα τα χρησιμοποιεί για να οδηγήσει τα καλά της ηχεία. Εταιρίες σαν την ΜF Audio προάγουν την υψηλή έκφραση του ήχου στη χώρα μας και δείχνουν ότι δεν υπάρχουν όρια όταν αγαπάς αυτό που κάνεις.


ΙΝFO

ΜF Audio
Reach the top
Τηλ.: 210.7244.147
www.mfaudio.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Optoma NuForce BE6 μέταλλο και Bluetooth We Love Disney σε βινύλιο »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...