fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2015 13:01

Magnepan 0.7 Νέο magneplanar

Για όσους έχουν μικρούς χώρους η Magnepan ετοίμασε το ηχείο 0.7 που στην ουσία είναι η σμίκρυνση του μοντέλου 1.7.

Το αμερικάνικο ηχείο είναι επίπεδο μαγνητοστατικό και ξεχωρίζει εύκολα από το πλήθος. Παράγει ήχο από μια λεπτή μεμβράνη που κινείται από μια διάταξη από κοντινά τοποθετημένους μόνιμους μαγνήτες. Όπως στο 1.7 έτσι και στο νέο μοντέλο 0.7 χρησιμοποιείται τεχνολογία πλήρους περιοχής Quasi.

Ο Quasi οδηγός ταινίας είναι μια εξέλιξη του μεγαφώνου ταινίας όπου ένα λεπτό φιλμ υποστηρίζει την λειτουργία της ταινίας διατηρώντας την στη θέση της. Αυτό έχει ως πλεονέκτημα υψηλή απόκριση συχνοτήτων και υψηλή διαχείριση ισχύος και ως αποτέλεσμα καλό δέσιμο υψηλών και χαμηλών και ομαλές μεταβάσεις.


Όπως το 1.7 το νέο μικρότερο 0.7 είναι ένα πλήρους περιοχής ηχείο σχεδίασης quasi. Είναι μικρότερο σε διαστάσεις και είναι ηχείο δύο δρόμων.

Το 0.7 έχει μικρότερο γούφερ πράγμα που σημαίνει ότι το μπάσο του θα είναι μικρότερο από το 1.7, αλλά όπως είπαμε το 0.7 είναι για μικρούς χώρους. Πάντως για όσους θέλουν μπάσο από το 0.7 η Magnepan έχει το προαιρετικό Magneplanar Bass Panel που προσθέτει μπάσο. Επίσης οι «i» βελτιώσεις όπως των 3.7i και 1.7i έχουν εφαρμοστεί και στο 0.7.


Το ύψος του ηχείου είναι 1,378 μέτρα, η τιμή του είναι 2.800 ευρώ και βγαίνει σε δυο φινιρίσματα.

Magneplanar-0333.jpg

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...