fbpx
Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2015 16:56

LG LHB755W Kινηματογραφικό σύστημα

Η LG παρουσιάζει το νέο LHB755W, ένα σύστημα home cinema με ήχο 5.1 καναλιών, συνολικής ισχύος 1200W.

Το σύστημα είναι αποτελούμενο από ηχεία κωνικής μορφής, με τα μεγάφωνα να έχουν ίνες αραμιδίου. Πρόκειται για μια λεπτή μεμβράνη από ίνες αραμιδίου (Aramid fibers), ενός υλικού υψηλής αντοχής και ανθεκτικού στη θερμότητα, που προστατεύει τα ηχεία από τη στρέβλωση ή το σπάσιμο, ενώ ταυτόχρονα μειώνει τις παραμορφώσεις και αυξάνει την απόκριση.

Μεταξύ των άλλων το LHB755W έχει δυνατότητα αναπαραγωγής 3D Blu-ray, εφαρμογή ‘Remote’, ο χρήστης έχει άμεση πρόσβαση, αλλά απολαμβάνει και online περιεχόμενο οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, ενώ μέσω της εφαρμογής ‘LG AV Remote’ δίνεται η δυνατότητα πλήρους ελέγχου του συστήματος από το smartphone του, κατεβάζοντας την εφαρμογή απομακρυσμένου ελέγχου, μέσω Bluetooth.

Συμπληρωματικά, το LHB755W υποστηρίζει τη λειτουργία ‘Sound Sync Wireless’, όπου ο χρήστης απλά συνδέει το σύστημα των ηχείων της LG στην τηλεόραση του μέσω Bluetooth.Υπάρχει η υπηρεσία ‘Private Sound Mode’ ώστε ο χρήστης να μην ενοχλεί τα άλλα μέλη της οικογένειας. Αυτή η πρακτική λειτουργία, επιτρέπει στους χρήστες να έχουν συνεχή ροή ήχου στα smartphones τους, έτσι ώστε να μπορούν να ακούν μόνοι τους από τα ακουστικά τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Wharfedale Versa Ηχείο Bluetooth iFI micro iUSB3.0 To επόμενο tech θαύμα »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...