fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2015 13:26

Castle Avon Series Νέα σειρά ηχείων

Με τεχνολογία διπλού οδηγού γραμμής μεταφοράς η Castle επιστρέφει στο προσκήνιο με μια νέα σειρά ηχείων. Το όνομα αυτής Avon και τα μέλη της πέντε.

Όλες οι καμπίνες είναι από πραγματικό ξύλο με φινίρισμα πραγματικού ξύλου στο χέρι, σύμφωνα με την παράδοση της εταιρίας.

Η τεχνολογία γραμμής μεταφοράς εδώ ονομάζεται Twin Drive Transmission Line, που εδώ η οδήγηση γίνεται από δύο ξεχωριστά σημεία ώστε να περιοριστεί το πρόβλημα της απόσβεσης και της ενεργειακής απώλειας.


Όλη η σειρά βασίζεται σε τουίτερ ταινίας που οδηγείται άμεσα, η επιφάνεια του είναι από ένα υπέρ λεπτό κράμα, ένα σάντουιτς που λειτουργεί ταυτόχρονα ως πηνίο φωνής και διάφραγμα. Τα ηχεία φθάνουν σε απόκριση μέχρι τα 20KHz.


Έχουμε τα μοντέλα Avon 5 ένα τρίδρομο ηχείο με τουίτερ ταινίας 12x45 χλστ., ένα μιντ 115 χλστ. και δύο γούφερ των 130 χλστ. Η ευαισθησία του ηχείου είναι 89dB, το ύψος του είναι 1,11 μέτρα.

Ακόμη έχουμε το τρίδρομο Avon 4, Avon 3 και Avon 4 όλα με το ίδιο τουίτερ ταινίας. Επίσης έχουμε το μικρότερο δίδρομο Avon 1 που είναι βάσης όπως και το Avon 2. H σειρά ολοκληρώνεται με το κεντρικό Avon C.

Avon-5-Black1.jpg

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Tannoy HTS 101 XP, ξανά στο κέντρο Ekco EV55DP Player με USB DAC »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...