fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2015 18:42

B&W Νέα σειρά 800 D3, Αέρας αλλαγής

Μεγάλες αλλαγές στην κορυφαία σειρά ηχείων της B&W που πλέον λέγεται 800 D3.

Το μόνο που παρέμεινε ως είχε είναι το τουίτερ με θόλο από διαμάντι, αλλά ακόμα και αυτός στεγάζεται σε νέο θάλαμο από συμπαγές αλουμίνιο βελτιώνοντας ακόμη περισσότερο την απόδοσή του.

img_3_tweeter_large.jpg

Εντελώς καινούργιος είναι ο κώνος μιντρέιντζ Continuum ο οποίος είναι το αποτέλεσμα 8 ετών έρευνας και τεχνολογίας και αντικαθιστά τον κώνο από κέβλαρ με το χαρακτηριστικό κίτρινο χρώμα που υπηρέτησε τα ηχεία της B&Wγια 40 χρόνια μέσα από συνεχείς βελτιώσεις. Ο νέος κώνος είναι ακόμα πιο ακαμπτος και βασίζεται στην ίδια αρχή λειτουργίας που έκανε τον κώνο από κέβλαρ διάσημο, αλλά επιπρόσθετα τα ηχητικά κύματα δεν επηρρεάζονται από τις ακμές του καταλήγοντας σε συνολικά λιγότερους χρωματισμούς.

img_2_aerofoil_large.jpg

Η καμπίνα στα μοντέλα που χρησιμοποιούν ξεχωριστό θάλαμο για το μιντρέιντζ είναι και αυτή καινούργια. Η turbinehead όπως αποκαλείται είναι από συμπαγές αλουμίνιο βοηθά τη διασπορά του ήχου και μειώνει τις αντηχήσεις.

Νέα είναι και τα γούφερ όπου εδώ δεν έχουν το ίδιο πάχος σε ολόκληρη την επιφάνεια του κώνου. Με τον τρόπο αυτό ο κώνος Aerofoil διατηρεί το σχήμα του πιστονιού όπως κινείται και παραμένει ελαφρύς.

Αλλαγές υπάρχουν και στην καμπίνα με το δέσιμο matrix όπως ονομάζεται να χρησιμοποιεί πιο χοντρό ξύλο και να είναι πιο αδρανής και έχει νέο σχεδιασμό που με την πρόσοψη να «αγκαλιάζει» τα πλαινά τοιχώματα προσθέτοντας περισσότερη ακαμψία.

Η νέα σειρά 800 D3 απoτελείται από τα 802, 803 και 804 ηχεία δαπέδου, τα 805 ηχεία βάσης, δύο κεντρικά ηχεία τα HTM1 και HTM2 καθώς και το σαμπγούφερ DB1. Η νυαρχίδα της νέας σειράς, το 800 D3 θα παρουσιαστεί λίγο αργότερα μέσα στο 2016. Τα χρώματα της νέας σειράς είναι Glossblack, Satin White και Rosenut.

1_4_slide_6_805_rosewood.jpg

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Bowers & Wilikins 803 D3, 804 D3, 805 D3 Η σειρά Bowers & Wilkins 800 Diamond Series »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...