fbpx
Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2015 17:03

Lenovo Yoga Tab 3 Pro με Netflix, Dolby Atmos, Projector, QHD και JBL

Η Lenovo ανακοίνωσε το YOGA Tab 3 Pro και το YOGA Tab 3. Σχεδιασμένα video tablet.

Tο YOGA Tab 3 Pro έχει έναν προτζέκτορα και είναι ειδικά σχεδιασμένο για το Netflix. Το YOGA Tab 3 Pro συνοδεύεται από 4 μπροστινά ισχυρά ηχεία JBL για να παράγει ήχο υψηλών οκτανίων, και για πρώτη φορά, μια μοναδική εμπειρία Dolby Atmos  μέσω των ήδη υπαρχόντων ηχείων, η οποία δημιουργεί μία αισθητική του ήχου που κινείται και στις τρεις διαστάσεις γύρω από τον ακροατή.

Το tablet έρχεται σε συνδυασμό με μία εφαρμογή για το Netflix (δεν υπάρχει ακόμη για την Ελλάδα) για να παραδίδει έτσι προσωποποιημένες προτάσεις και περιεχόμενο, από την οθόνη του σπιτιού σας κατευθείαν στο tablet, με υψηλή ευκρίνεια. Το YOGA Tab 3 Pro επίσης συμπεριλαμβάνει Dolby Digital Plus, τον τρόπο με τον οποίο μεταδίδει το Netflix το υψηλής ποιότητας περιεχόμενό του, επιτρέποντας έτσι πιο έντονους διαλόγους και περιμετρικό ήχο στο Netflix.


Επιπρόσθετα, τα μοντέλα YOGA Tab 3 8” και 10” είναι ιδανικά για ψυχαγωγία και διαθέτουν μία νέα περιστρεφόμενη κάμερα με έλεγχο μέσω κινήσεων, ιδανικό για φωτογραφίες και βίντεο. Με μία από τις πιο δυνατές μπαταρίες, οι χρήστες μπορούν να βλέπουν τις αγαπημένες τους σειρές και ταυτόχρονα να είναι συνδεδεμένοι με ό,τι αγαπούν μέσω του LTE support .


Ο  ήχος είναι απαραίτητος για κάθε εμπειρία ψυχαγωγίας – ανεξάρτητα από το πόσο το κοινό χρησιμοποιεί το περιεχόμενο. Με το Lenovo Tab 3 Pro, το Dolby και το Netflix έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν premium Dolby Audio surround ήχο με HD video.

YOGA Tab 3 Pro: Tablet για Video

Η εμπειρία παρακολούθησης Χολιγουντιανών blockbusters, τα video παιχνίδια ή η περιήγηση στο διαδίκτυο είναι σημαντικά βελτιωμένη στο YOGA Tab 3 Pro με τη νέα του οθόνη 70 ιντσών. Το tablet έχει να επιδείξει έναν πολύ αναβαθμισμένο προβολέα, ο οποίος πλέον είναι και περιστρεφόμενος κατά 180 μοίρες, για να προσφέρει εικόνες αληθινού μεγέθους που θα είναι πιο φωτεινές και κινηματογραφικές με πλάτος έως 70”. Στα 299 pixels-ανά-ίντσα, η οθόνη 10.1” QHD (2560x1600) έχει αισθητά καλύτερη ποιότητα και προσφέρει πιο ζεστά χρώματα με την τεχνολογία Smart Display.  

Οι χρήστες tablets μπορούν να βυθιστούν σε έναν κινηματογραφικό ήχο χωρίς ακουστικά εξαιτίας της ισχυρής ενσωματωμένης μπάρας ήχου JBL και της τεχνολογίας Dolby Atmos – μία καινοτομία τεχνολογία για τη βιομηχανία των tablets.
Για να επιτύχετε ακόμη καλύτερη καθαρότητα και δύναμη ήχου, η μπάρα ήχου είναι συμβατή με 4 μπροστινά ηχεία, τα οποία είναι ρυθμισμένα με την τεχνολογία Wolfson Master Hi-Fi.

Κομψό και λεπτεπίλεπτο, το YOGA Tab 3 Pro είναι προσεκτικά φτιαγμένο με εκλεκτά υλικά, όπως το αλουμίνιο, και ένα πίσω ύφασμα σαν δέρμα, καθώς διατηρεί το εξαιρετικά λεπτό του σχεδιασμό. Αδιάβροχο και σταθερό, το tablet πραγματικά λάμπει σε μία θάλασσα από μικρότερης σημασίας tablets λαμβάνοντας υπόψη την πολυμορφικότητα του και τη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του για να μπορέσει να δώσει στον χρήστη όλη τη δύναμη που χρειάζεται για οποιαδήποτε χρήση στη διάρκεια της ημέρας.

Καθώς λειτουργεί με Smart Window 2.0 για εμπλουτισμένο multitasking , οι χρήστες μπορούν πια να κάνουν περισσότερα πράγματα γρηγορότερα. Το YOGA Tab 3 Pro σας επιτρέπει να εκτελείτε μια εφαρμογή στο παρασκήνιο όπως επίσης και δύο παράθυρα στην κορυφή με το πρόσθετο πλεονέκτημα της διάταξης εφαρμογών, για να χωράνε όλα σε μία οθόνη. Email, ειδήσεις, YouTube – απολαύστε τα όλα μαζί!


Το Lenovo YOGA Tab 3 Pro είναι διαθέσιμο σε Puma Black και το 8” και 10” ιντσών YOGA Tab 3 κυκλοφορεί σε Slate Black.
 

Σχεδιασμένο σε δύο μεγέθη οθόνης, 8” και 10”, το YOGA Tab 3 είναι το καλύτερο video tablet για να το μεταφέρεις παντού μαζί σου με μεγάλη ζωή μπαταρίας και στήριξη LTE για να κάνει τους χρήστες να μένουν συνδεδεμένοι παντού και πάντα. Και τα δύο μοντέλα είναι εξοπλισμένα με εφαρμογές για βίντεο και πολυμέσα και απαράμιλλη φορητότητα, εξοπλισμένα με οθόνη HD display (1,280x800), μπροστινά stereo ηχεία με Dolby Atmos® και παρόλα αυτά ζυγίζυον μόλις 466g.


Μέσω της περιστρεφόμενης 180-μοιρών κάμερας, οι χρήστες μπορούν να τραβήξουν δημιουργικές selfies και να κάνουν πιο «ζωντανές» φωτογραφίες με μοναδικές προοπτικές, που μέχρι πρότινος ήταν αδύνατο. Η ενσωματωμένη επιλογή αναγνώρισης κινήσεων καθιστά επίσης τη λήψη της τέλειας φωτογραφίας πιο εύκολη από ποτέ. Απλά ανοίξτε και κλείστε το ένα χέρι για να τραβήξετε μια φωτογραφία.

Με την ανώτερη σε χωρητικότητα μπαταρία στην κατηγορία τους, αυτά τα tablets διαθέτουν επίσης μια διαβάθμιση ζωής της μπαταρίας για όλη τη διάρκεια της ημέρας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « HXOS EIKONA SHOW 15: ΕΡΧΕΤΑΙ Alcatel OneTouch Xess ταμπλέτα 17,3 ιντσών »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...