fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2015 10:22

Sony H.ear Άκου και δες

Νέα personal audio σειρά από τη Sony σε χρώμα και στυλ, βάζει φωτιά

 στην προσωπική ακρόαση.

Η σειρά h.ear γεμάτη χρώμα και στυλ αφού κυκλοφορεί σε ποικιλία χρωμάτων και το πιθανότερο είναι να θέλει κάποιος να αποκτήσει περισσότερα από ένα μοντέλα.

Sonyhear2.jpg

Τα ακουστικά h.ear on είναι κλειστού τύπου και είναι διαθέσιμα σε σε αποχρώσεις από μπλε viridian, βαθύ κόκκινο, ανθρακί, κίτρινο lime μέχρι ροζ-μπορντό.

Χρησιμοποιούν μονάδα οδήγησης 40 χιλιοστών και η συχνότητα απόκρισης φτάνει έως τα 60KHz. Διαθέτουν ελαφριά πηνία φωνής για υψηλή γραμμικότητα όταν οι εντάσεις ανεβαίνουν, ενώ τα διαφράγματα με επικάλυψη τιτανίου μειώνουν τις ανεπιθύμητες δονείσεις.

Τα h.ear in NC διαθέτουν σύστημα ακύρωσης θορύβων το οποίο λειτουργεί με μπαταρία. Διαθέτουν διπλό αισθητήρα θορύβου και φιλτράρουν τον ανεπιθύμητο θόρυβο για μέχρι και 16 ώρες. Είναι τα πρώτα στον κόσμο ακουστικά ήχου υψηλής ανάλυσης με σύστημα ακύρωσης θορύβου. Η μονάδα οδήγησης είναι υψηλής ευαισθησίας 9 χιλιοστών και οι συχνότητες αναπαραγωγής φτάνουν έως τα 40KHz.

Sonywalkman.jpg

Μαζί με τα ακουστικά παρουσιάστηκαν και τα νέα Walkman NW-A25HN και NW-A27HN ακολουθώντας στους χρωματισμούς τα ακουστικά της σειράς. Πρόκειται για δύο εκδόσεις του ίδιου φορητού αναπαραγωγέα με τη διαφορά ότι το πρώτο έχει εσωτερική μνήμη 16GB ενώ το δεύτερο 64GB. Έχουν ψηφιακό ενισχυτή S-Master ΗΧ και τεχνολογία βελτίωσης του συμπιεσμένου ήχου ήχου DSEE HX. Αναπαράγουν αρχεία υψηλής ανάλυσης, διαθέτουν ραδιόφωνο και Bluetooth το οποίο είναι συμβατό με LDAC και aptX για ασυμπίεστη μετάδοση ήχου ασύρματα. Η οθόνη τους είναι 3,2 ιντσών και μπορούν να αναπαράγουν μέχρι και βίντεο σε φορμά MPEG-4. H μπαταρία τους διαρκεί έως από 30 έως 50 ώρες αναλόγως του περιεχομένου αναπαραγωγής.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...