fbpx
Τρίτη, 11 Αυγούστου 2015 12:33

Dali Opticon Νέα σειρά ηχείων

Η νέα σειρά Opticon της Dali αποτελείται από επτά μοντέλα που κυμαίνονται από μια ηχεία βάσης, δαπέδου, τοίχου και subwoofer. Αυτά, σε δολάρια, κοστίζουν από 995 έως 3.795, και θα είναι διαθέσιμα το Σεπτέμβριο.

Τα ηχεία θα είναι διαθέσιμα σε τρία φινιρίσματα, γυαλιστερό μαύρο, καρυδιά και γυαλιστερό λευκό. Η νέα σειρά Opticon αντικαθιστά τη σειρά Ikon MKII.

Τα νέα ηχεία έχουν την πατενταρισμένη τεχνολογία SMC μαγνήτη στα γούφερ που μειώνει δραματικά την υστέρηση και τα δινορεύματα. Το αποτελέσματα είναι μετρήσιμα, με αισθητή μείωση της τρίτης και πέμπτης τάξης αρμονικής παραμόρφωσης, έτσι έχουμε βελτίωση της σαφήνειας.

Ο κώνος του γούφερ είναι κατασκευασμένος από ένα μείγμα πολτού χαρτιού και ίνες ξύλου που εξασφαλίζει χαμηλό βάρος και υψηλή ακαμψία δίνοντας στους κώνους το διακριτικό κοκκινωπό χρώμα τους. Ο κώνος καταλήγει σε στήριξη στη στεφάνη από καουτσούκ που είναι ένα μαλακό και ευέλικτο υλικό.

Τα τουίτερ των Opticon είναι υβριδικά, διαθέτουν θόλο και ταινία, ενώ προσφέρουν εξαιρετική απόδοση των υψηλών συχνοτήτων και τεράστια κάθετη και οριζόντια διασπορά.

Πάνω από τα 10ΚHz αναλαμβάνει η ταινία που φτάνει μέχρι τα 30ΚHz, με τη βοήθεια του θόλο δίνοντας μια ομαλή και γραμμική αναπαραγωγή.

Το μοντέλο Opticon 8, το μιντρέιντζ κατοικεί σε σφραγισμένο υποθάλαμο για να μην επηρεάζεται από τα γούφερ. Όλα τα ηχεία της Opticon είναι bass reflex.

Τα crossover χρησιμοποιούν πολύ υψηλής ποιότητας εξαρτήματα ενώ είναι εύκολα φορτία για τους ενισχυτές.

Η μπάφλα είναι από χονδρό MDF επάνω στην οποία είναι βιδωμένα τα μεγάφωνα.

Τα μοντέλα Opticon 1, 2, LCR και Vokal είναι έτοιμα για μονοκαλωδίσωση, ενώ τα υπόλοιπα δέχονται διπλοκαλωδίωση.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...