fbpx
Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2015 11:27

Leema Acoustics Xen 2 Hχείο βάσης

H επιστροφή ενός θρύλου. Μετά από 7 χρόνια απουσίας επιστρέφει το ηχείο Xen 2 της Leema.

Είναι ένα ηχείο πέντε κυβικών λίτρων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σπίτι, σε στούντιο, στο γραφείο… παντού. Κατεβαίνει χαμηλά μέχρι τα 57Hz και ανεβαίνει μέχρι τα 25KHz. Έχει ευαισθησία 85dB και ταιριάζει με ενισχυτές από 60W έως 150W.


Είναι ένα ηχείο δύο δρόμων με μπάφλα κατασκευασμένη από διπλωμένο και συγκολλημένο ατσάλι πάχους 1,5mm, ενώ χρησιμοποιεί MDF πάχους 18mm για την υπόλοιπη καμπίνα.

To ατσάλι είναι επενδυμένο με ένα στρώμα Bitumastic, μια τεχνική που χρησιμοποιείται στην αυτοκινητοβιομηχανία. Εσωτερικά είναι γεμισμένο με πραγματικό μαλλί προβάτων.


Η πίσω πλευρά του είναι από ατσάλι με πίσσα στο εσωτερικό και η πλακέτα του crossover είναι ακριβώς πίσω από τους ακροδέκτες. Το ηχείο έχει δύο οπές bass reflex και επειδή το γούφερ είναι 100mm οι δύο οπές βοηθούν στην ταχύτητα του αέρα που φθάνει στο 0,1 mach (ταχύτητα ήχου).

Το γούφερ είναι μια εξαιρετικά ανθεκτική μονάδα με μεγάλη διαδρομή κώνου, ενώ το τουίτερ είναι από μαλακό θόλο με μαγνήτη νεοδυμίου και σιδηροκραμάτων μαγνητικό υγρό που βοηθά ώστε να ψύχεται το πηνίο.


Η ηχείο κυκλοφορεί τώρα στις 1.250 λίρες Αγγλίας.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...