fbpx
Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2015 09:59

LG LAS750 Ηχομπάρα multiroom

Η νέα ηχομπάρα LAS750M της LG είναι πλέον διαθέσιμη στην ελληνική αγορά. Η ηχομπάρα της σειράς LG Music Flow, έχει δυνατότητα multiroom, Google Cast και είναι συμβατή με όλη τη σειρά Music Flow.

Η ηχομπάρα είναι συμβατή με λειτουργικά Android και iOS. Η LG προσφέρει στο χρήστη το δικαίωμα επιστροφής της συσκευής στο κατάστημα αγοράς εντός 30 ημερών, αν δεν είναι ικανοποιημένος από την απόδοση ήχου του προϊόντος.

Η ασύρματη ηχομπάρα LG HS7 μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ανεξάρτητα, είτε συνδεδεμένη με άλλες φορητές συσκευές, μέσω Wi-Fi. Με ενσωματωμένη την υπηρεσία Google Cast.

Με τη λειτουργία ‘All in One Music Player’, η ηχομπάρα μπορεί να αναπαράγει μουσική από διαδικτυακές υπηρεσίες streaming, όπως το Spotify, το Deezer, το Napster και το TuneΙn. Χάρη στη λειτουργία LG Range-of-Flow, η ηχομπάρα συγχρονίζεται αυτόματα με τις έξυπνες συσκευές του χρήστη ώστε να παίζει μουσική.

Η σειρά ηχοσυστημάτων LG Music Flow είναι ιδανική για τη δημιουργία ενός προσωπικού, άνετου οικιακού κέντρου ψυχαγωγίας, καθώς τα ηχεία έχουν τη δυνατότητα να συνδυαστούν για να προσφέρουν τη βέλτιστη ακουστική, ανάλογα με τη θέση του χρήστη.

Τέλος, τα ηχοσυστήματα της LG μπορούν να αναπαράγουν μουσικά αρχεία μέχρι και 24bit/192ΚHz, όπως για παράδειγμα FLAC, WAV, AIFF, Apple Lossless, ενώ ακόμα και αρχεία μεγάλης χωρητικότητας μπορούν να μοιραστούν σε όλο το σπίτι χωρίς διακοπές.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...