fbpx
Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2015 12:44

Sony BDP-S6500 Blu-ray player με 4K upscale

Νέο μοντέλο κυκλοφορεί η Sony, είναι το BDP-S6500, ένα Blu-ray player με 4K Ultra HD upscaling για όλα σας τα βίντεο, γρήγορο Wi-Fi και διπύρηνο επεξεργαστή.

Η συσκευή έχει ακόμη IP Content Noise Reduction Pro και Digital Music Enhancer για καλύτερο ήχο και εικόνα.


Είτε βλέπετε ταινίες σε DVD με ανάλυση HD, είτε χαμηλής ανάλυσης βίντεο από το internet, η συσκευή BDP-S6500 προσφέρει ευκρινείς εικόνες. Το IP Content Noise Reduction Pro χρησιμοποιεί έξυπνες τεχνολογίες μείωσης ψηφιακού θορύβου, ενώ το HD Reality Enhancer βελτιστοποιεί το χρώμα αναλύοντας την εικόνα pixel προς pixel. Η λειτουργία Pure Picture Control βελτιώνει την αντίθεση, ενώ η λειτουργία Super Bit Mapping διασφαλίζει ομαλές χρωματικές διαβαθμίσεις.

Το Wi-Fi ενσωματώνει πολλαπλές κεραίες (multi-antenna) δηλαδή τεχνολογία Multi Input Multi Output (MIMO), διασφαλίζοντας σταθερότητα σύνδεσης.

Το Digital Music Enhancer συνδυάζει τρεις τεχνολογίες ήχου της Sony και σας χαρίζει καθηλωτικούς διαλόγους, ταινίες και μουσική. Οι τεχνολογίες DSEE (Digital Sound Enhancement Engine), Dynamic Range Recovery και Advanced Auto Volume συνεργάζονται για να αποκαταστήσουν καλύτερο ήχο από τον συμπιεσμένο.


Βέβαια δεν ειναι Android TV όπως η τηλεοράσεις της Sony,κάτι που υποπτευόμαστε θα γίνει του χρόνου με το Ultra HD Blu-ray player.

To Blu-ray Disc player BDP-S6500 της Sony κοστίζει περίπου 149 ευρώ.

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...