fbpx
Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2014 12:40

Tannoy Kensigton GR και σε Black

H Tannoy εκσυγχρονίζεται χωρίς να αλλάζει το προφίλ που την έχει κάνει τόσο φημισμένη και αγαπημένη στους κύκλους των μουσικόφιλων.

Οι διάσημοι κατασκευαστές ηχείων από τη Σκωτία έχουν εμπρός τους σπουδαίες επετείους.

Το 2016 συμπληρώνονται 90 χρόνια από την ίδρυση της εταιρίας από τον Guy R. Fountain και το 2017 θα συμπληρωθούν 50 χρόνια από την παρουσίαση του περίφημου Monitor Gold. Θα υπάρξουν γιορτές και πανηγύρια, αυτό είναι σίγουρο, όμως τα προϊόντα που συνοδεύουν αυτές τις επετείους είναι ήδη διαθέσιμα στο αγοραστικό κοινό.

Αυτό θα πει προγραμματισμός! Μολονότι η Tannoy ανέκαθεν διέθετε ηχεία σύγχρονης αισθητικής με σωλήνες ανάκλασης, διατηρεί σταθερά την παλαιομοδίτικης εμφάνισης σειρά Prestige, που φορτίζεται από γρίλιες. Ηχεία όπως το Westminster, το Turnberry και το Canterbury τροφοδοτούν εδώ και χρόνια τα όνειρα πολλών μουσικόφιλων και κυρίως όσων έχουν αντιληφθεί πόσα προβλήματα λύνει η ομοκεντρική γεωμετρία σε απλά σχέδια δύο δρόμων. Η σειρά αυτή επιλέχθηκε, φυσιολογικά, για να τονίσει τις επετείους που έρχονται.

Πέντε μοντέλα της Prestige έγιναν Gold Reference και το δείχνουν με τις επίχρυσες μεταλλικές επιφάνειες και τα νέα διακοσμητικά στοιχεία από μασίφ ξύλο στις καμπίνες τους.

Tώρα και σε μαύρη όψη… H τιμή είναι 12.800 ευρώ

tannoy-1.jpg

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Schneider Optics CDA 1.33X MF PREMIÈRE Clearaudio Statement TT1 Άφιξη »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...