fbpx
Πέμπτη, 04 Δεκεμβρίου 2014 13:25

Melco N1A and N1Z New company

Από την Ιαπωνία μας έρχεται η Melco η οποία είναι η audiophile προέκταση της γνωστής Buffalo Technology που την γνωρίζουμε από τους υπολογιστές.

Η Melco κυκλοφορεί δύο μοντέλα, τα πρώτα της, από τη σειρά Digital Music Library. Είναι τα N1A και N1Z με audiophile εξαρτήματα, σασί και υψηλές δικτυακές επιδόσεις, αλλά και δυνατό λογισμικό.

Το Ν1Ζ φέρει δίσκο SSD και το N1A σκληρό δίσκο HDD. Οι δύο συσκευές συνδέονται με το δίκτυο και παρέχουν εισοδοεξόδους στο πίσω μέρος. Χρησιμοποιούν το σύστημα Melco Direct Streaming Music (DSM) που βελτιστοποιεί τη μουσική μεταξύ της πηγής μουσικής και του δικτυακού player. To MML έχει αποκλειστική Ethernet θύρα για τη σύνδεση με το δικτυακό player που παρέχει ακόμη και διαχείριση διεύθυνσης IP.

H θύρα Ethernet είναι απομονωμένη με οπτικό τρόποι από τη συσκευή ώστε να μην επηρεάζει το δίκτυο τα audiophile εξαρτήματα των κυκλωμάτων ήχου.

Υπάρχει εφαρμογή για iOS και Android για τον έλεγχο των συσκευών, η οποία παρέχει υπηρεσίες streaming αλλά και ιντερνετικό ραδιόφωνο. Η οθόνη είναι OLED και δείχνει τις συχνότητες δειγματοληψίας, υπάρχει USB 3.0, δυνατότητα να κάνουμε back-up τις μουσικές μας και φθάνει σε συνολική χωρητικότητα τα 12 Terabytes. H εκκίνηση γίνεται μέσα σε 15 δευτερόλεπτα,

Το κορυφαίο μοντέλο N1Z έρχεται με SSD χωρητικότητας 1Tb, διπλό ξεχωριστό τροφοδοτικό και ακλόνητο σασί. Το άλλο μοντέλο, το N1A έχει σκληρό HDD στα 4Tbyte. Και οι δύο συσκευές είναι φτιαγμένες στην Ιαπωνία.

Οι τιμές είναι Melco N1A κοντα στα 2.000 ευρώ, ενώ το N1Z κοντά στα 7.000 ευρώ..

Στην Ελλάδα δεν υπάρχει αντιπροσωπία, ενώ είναι διαθέσιμα σε αγορές στην Ευρώπη.

http://melco-audio.com

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Pioneer Dolby Atmos 73A Σύστημα ηχείων Viva Numerico CD player »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...