fbpx
Τετάρτη, 03 Δεκεμβρίου 2014 20:27

PlayStation 4 20th Anniversary Edition

20 χρόνια PlayStation. Το πρώτο σύστημα PlayStation γνώρισε ευρεία αναγνώριση για τις επαναστατικές τεχνολογίες που ενσωμάτωνε, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας επεξεργασίας 3D γραφικών υψηλής ευκρίνειας σε πραγματικό χρόνο, κάτι πρωτοφανές για οικιακές κονσόλες, αλλά και για τη συναρπαστική συλλογή παιχνιδιών που το συνόδευε.

Το PlayStation σήμανε μια επανάσταση για τη βιομηχανία και έγινε η πρώτη οικιακή κονσόλα στην ιστορία που ξεπέρασε το ορόσημο των 100 εκατομμυρίων τεμαχίων σε αθροιστικές παγκόσμιες πωλήσεις. Η πρώτη έκδοση του PlayStation ενσωμάτωνε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και προσέφερε ανεπανάληπτες gaming εμπειρίες σε χρήστες ανά τον κόσμο. Η κληρονομιά αυτή διατηρήθηκε ζώντανη σε όλες τις πλατφόρμες του PlayStation έκτοτε.

Το “PlayStation 4 20th Anniversary Edition” είναι ένα ξεχωριστό μοντέλο, συλλεκτικό μοντέλο, ενθυμητικό του πρώτου PlayStation, το οποίο ενέπνευσε όλες τις μεταγενέστερες πλατφόρμες του PlayStation που παρουσιάστηκαν τα τελευταία είκοσι χρόνια.

Σαν σήμερα το 1994 παρουσιάστηκε το πρώτο PlayStation (PS).

To PlayStation4 20th Anniversary Edition θα κατασκευαστεί μόνο σε 12.300 τεμάχια και θα κοστίζει 499 ευρώ στην Ευρώπη ή 499 δολάρια στην Βόρεια Αμερική.

Οι πωλήσεις θα αρχίσουν το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Delphine Dall of Cabasse @ HES14 Bluetooth v4.2 Αυξάνει ταχύτητα 2,5x »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...