fbpx
Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014 17:20

Ultra Audio @ HES14

Σας προσκαλούμε στην ετήσια έκθεση-γιορτή τεχνολογίας hxos eikona show 2014 που θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο και Κυριακή 29 & 30 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Athens Ledra Hotel (πρώην Ledra Marriott) στη Λεωφόρο Συγγρού 115, Αθήνα (117 45) από τις 10 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ. Δωμάτιο 326 στον 3ο όροφο.

 

Θα έχουμε την χαρά να σας παρουσιάσουμε τις τελευταίες δημιουργίες κορυφαίων και αναγνωρισμένων οίκων στον χώρο όπως: Joseph Audio (USA), VIVA Audio (Italy), Gato Audio (Denmark), Aurender (Korea), Jorma Design (Sweden), Stealth cables (USA), μαζί με Audeze (USA), TotalDac (France), dCS (UK), iFi (UK), Burson (Australia), Peachtree (USA), M2Tech (Italy), Vovox (Switzerlad), ESP (USA) κλπ, καθώς και μία Ελληνική έκπληξη!

Το σύστημα ακρόασης αποτελείται από διεθνώς αναγνωρισμένες και κορυφαίες συσκευές, με πολλά βραβεία από τον παγκόσμιο τύπο, που αποτελούν αναφορά στην αναπαραγωγή μουσικής υπερ-υψηλής πιστότητας.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, θα έχουμε και streaming sessions από τον ολοκαίνουργιο music server-streamer X100L -12 Terra - της Aurender, που συνοδεύει τα καλύτερα dacs στον κόσμο (dCS, msb, Esoteric, Viva, Metronome, CΗ, Trinity, Emmlabs, Playback, Weiss...κλπ) και μάλιστα είναι και το industry standard των κατασκευαστών και επαγγελματιών του χώρου.

Το Aurender X100L θα τροφοδοτήσει σε πρώτη Πανευρωπαική παρουσίαση το ολοκαίνουργιο εκπληκτικό dac/player Numerico της VIVA Audio και μαζί με τα usb & ethernet cables της TotalDac θα αποτελέσουν την πηγή του συστήματος της έκθεσης.

Σας περιμένουμε λοιπόν να επισκεφθείτε την έκθεση, να δείτε να ακούσετε, να απολαύσετε πληθώρα εκθεμάτων και νέων προιόντων καθώς και να συζητήσουμε για το αγαπημένο σας χόμπυ. Πολλές ακόμη παρουσίες σε περισσότερα από 50 δωμάτια καθιστούν αυτή την έκθεση μοναδική-εμπειρία μουσικών & οπτικών αισθήσεων!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Epson @ HES14 Delta Audio Titan I Ελληνικό πικάπ »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...