fbpx
Κυριακή, 23 Νοεμβρίου 2014 19:42

Mamalos Archon balanced interconnect

Θωρακισμένο balanced interconnect χαμηλής χωρητικότητας, κατασκευασμένο από καθαρό άργυρο, με ενσωματωμένο μηχανισμό εσωτερικής ανάρτησης.

 Το πρώτο Ελληνικό balanced interconnect πιστοποιημένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Συμπληρώνοντας την ολοκαίνουργια σειρά excelsior series, η Ελληνική εταιρία κατασκευής καλωδίων mamalos cables ανακοίνωσε αυτές τις ημέρες την κυκλοφορία του νέου της προϊόντος με το όνομα Άρχων!

Το archon είναι αποτέλεσμα μακρόχρονης έρευνας των εργαστηρίων της εταιρίας και αποτελεί την προσδοκώμενη εξέλιξη του interconnect aristocratic σε ισορροπημένη μορφή. Για την κατασκευή του χρησιμοποιήθηκαν οι καλύτερες πρώτες ύλες σε συνδυασμό με καινοτόμες τεχνολογίες, με αποτέλεσμα να επιτευχθεί ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που καλύπτει τα δύο κύρια χαρακτηριστικά ενός σύγχρονου καλωδίου: Εξαιρετική ηχητική απόδοση σε λογική τιμή.

Ο "άρχοντας" θα μειώσει αισθητά το επίπεδο θορύβου του αγαπημένου σας συστήματος υψηλής πιστότητας επιφέροντας σημαντικές βελτιώσεις τόσο στη δυναμική περιοχή όσο και στις αρμονικές αποχρώσεις του σήματος, προσφέροντας ταυτόχρονα μια φυσική ισορροπία των θεμελιωδών ήχων της μουσικής και των αρμονικών της σε όλες τις ακουστικές συχνότητες. Θα παρατηρήσετε επίσης σημαντικές βελτιώσεις στην αντίληψη της περιβάλλουσας ατμόσφαιρας, μια καλύτερη ανάλυση στην περιοχή των χαμηλών και τις καθαρότερες υψηλές συχνότητες που είχατε ποτέ φανταστεί.

Το Αrchon είναι ένα ελαφρύ, εύκαμπτο, θωρακισμένο balanced interconnect σε έναν πολυτελή χρωματικό συνδυασμό χρυσού και μαύρου. Εσωτερικά αποτελείται από τρεις ιδιαίτερα μαλακούς αγωγούς ειδικής επεξεργασίας, οι οποίοι είναι κατασκευασμένοι από ασήμι πολύ υψηλής καθαρότητας 99,999% (5Ν). Ως διηλεκτρικό χρησιμοποιείται πολύ υψηλής ποιότητας Teflon®, ειδικά επεξεργασμένο περαιτέρω για την καλύτερη απορρόφηση των κραδασμών. Η επαφή με το μονωτικό υλικό παραμένει η ελάχιστη δυνατή σε συνδυασμό με μια πολύ αποτελεσματική γεωμετρία πλέξης.


Το καλώδιο χρησιμοποιεί έναν πατενταρισμένο μηχανισμό εσωτερικής ελαστικής ανάρτησης των αγωγών του πάνω στους επίχρυσους ακροδέκτες, ο οποίος προσφέρει στο καλώδιο εξαιρετική απομόνωση από τους κραδασμούς, σταθερή γεωμετρία και πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής.
Μια πρωτότυπη εξωτερική θωράκιση κατασκευασμένη από ειδικό πλέγμα το οποίο αποτελείται από επιμεταλλωμένα νήματα mylar, συμβάλει στην μείωση της εξωτερικής ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας (ΕΜΙ), καθώς και των παρεμβολών ραδιοσυχνοτήτων (RFI), γειωμένη στο ένα άκρο του καλωδίου.


Ταυτόχρονα, χάρις στην χρήση της πρόσφατης τεχνολογίας "sToa 8 evolution technology" η οποία έχει αναπτυχθεί στα εργαστήρια της mamalos cables, το καλώδιο εμφανίζει εξαιρετική συμπεριφορά στην διαχείριση των κραδασμών, καθώς και αξιοσημείωτα χαμηλή ολική χωρητική αντίσταση με τιμή στα 22 pF/μέτρο προδίδοντας φυσικές χροιές χωρίς λαμπρότητα.


Επί πλέον, χρησιμοποιώντας έναν μοναδικό μαθηματικό αλγόριθμο κατά την διαδικασία της πλέξης των αγωγών του καλωδίου, δημιουργούνται διαφορετικές αποστάσεις στην αλληλουχία των διασταυρώσεων, με αποτέλεσμα την εξάλειψη των επαναλαμβανόμενων εσωτερικών παρεμβολών.

Το ηχητικό αποτέλεσμα της όλης τεχνολογίας του "άρχοντα" αποτελεί μια ιδιαίτερα ευχάριστη εμπειρία επιτρέποντας σε όλους να βιώσουν την πραγματική απόλαυση ενός μουσικού έργου χωρίς περιορισμούς.

Κάθε καλώδιο φέρει ένα μοναδικό σειριακό αριθμό, και παρέχεται προσεκτικά συσκευασμένο σε ένα πολυτελές ξύλινο κουτί μαζί με ένα μπουκάλι του προηγμένου αντιστατικού καθαριστικού pastra της ίδιας εταιρίας. Επίσης παρέχεται εγγύηση έξι ετών, ενώ προσφέρεται και μια δοκιμαστική περίοδος 30 ημερών με εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

www.mamalos.com

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Samsung Hellas νέες εγκαταστάσεις Kosmas Hi-Fi @ HES14 »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...