fbpx
Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014 00:00

Samsung Gear S 2G/3G Smart Watch

Νέο ρολογάκι και η Samsung με διασύνδεση 2G/3G και Wi-Fi έτσι ώστε να λειτουργεί ακόμη κι αν βρισκόμαστε μακριά από το smartphone μας.

 

Ο χρήστης μπορεί να συνδέσει το Gear S με το smartphone του μέσω Bluetooth για να λαμβάνει και για να πραγματοποιεί κλήσεις.

Το Samsung Gear S που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη ως music player ή βιομετρικό όργανο βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Tizen OS που έχει αναπτύξει η Samsung και μπορεί να κατεβάσεις εφαρμογές από το Samsung apps. Η Samsung επίσης και ρολόγια βασισμένα στο λειτουργικό Android Wear της Google.

Το Gear S έχει κυρτή Super AMOLED οθόνη 2 ιντσών ανάλυσης 360x480 pixels. Το έξυπνο ρολόι έρχεται με σύστημα αυτόματου συγχρονισμού όταν ζευγαρωθεί με το κινητό μας, ενώ τρέχει την υπηρεσία ειδήσεων των The Financial Times. Κατά τα άλλα έχουμε βιομετρικές δυνατότητες για καλή υγεία, ενσωματωμένο GPS, αρκετούς αισθητήρες και εφαρμογές από το πακέτο S Health της Samsung.

Μερικοί από τους αισθητήρες είναι: επιταχυνσιόμετρο, γυροσκόπιο, πυξίδα, μετρητής παλμών καρδιάς, περιβάλλοντος φωτισμού και βαρόμετρο.

Έχει προδιαγραφή P67 κατά της σκόνης και του νερού, ο επεξεργαστής είναι διπύρηνος 1GHz με μνήμη RAM 512MB και 4GB για αποθήκευσης. Η μπαταρία είναι 300mAh. Επίσης παίζει τα περισσότερα φορμά ήχου και εικόνας, ενώ είναι 802.11 b/g/n, A-GPS/Glonass GPS, Bluetooth 4.1 και USB 2.0 συμβατό.

 gear-s.jpg

 

14873817017_2114603a35_z.jpg

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...