fbpx
Παρασκευή, 11 Ιουλίου 2014 00:00

Gibson Memory Cable Mε ενσωματωμένο εγγραφέα

Πρόκειται για την πρώτη υλοποίηση προϊόντος που προκύπτει από την συνεργασία της Gibson με την Tascam και αποτελεί την πιο έξυπνη υλοποίηση, αλλά και ένα μοναδικό εργαλείο που έρχεται να κατακτήσει την παγκόσμια αγορά. Ένα καλώδιο σήματος 5 μέτρων υψηλής ποιότητας που έχει ενσωματωμένο ένα ψηφιακό εγγραφέα φτιαγμένο από τους μηχανικούς της Tascam.

 H αποστολή του είναι πολύ απλή και μάλιστα ζωτικής σημασίας για κάθε μουσικό …..να ηχογραφεί συνεχώς ότι περνάει μέσα από αυτό.


Πόσες άραγε είναι οι φορές που θέλουμε να γράψουμε μια μουσική ιδέα ή ένα ολόκληρο κομμάτι και δεν υπάρχει ένας εγγραφέας ή παίξαμε ένα εκπληκτικό riff και δεν μπορούμε να θυμηθούμε πως ήταν;
Πολλές μάλιστα είναι οι φορές που μετά από ένα κρασάρισμα στον Η/Υ χάθηκε ένα μοναδικό solo.

Το Memory Cable τα θυμάται ΟΛΑ.

Είναι ο προσωπικός σας σωματοφύλακας που λειτουργεί ασταμάτητα στο παρασκήνιο καθώς φροντίζει να μην χαθεί ούτε δευτερόλεπτο από το παίξιμό σας.


Συνδέστε την κιθάρα, το μπάσο, τα ηλεκτρονικά drums, το synthesizer ή οποιαδήποτε πηγή που έχει έξοδο ήχου σε καρφί, πατήστε ένα κουμπί και το καλώδιο ηχογραφεί ότι παίζετε. Τόσο απλά!!!! Ένα προσωπικό backup έμπνευσης για τον κάθε μουσικό σε απίστευτα χαμηλή τιμή.

Αν παίζετε κάτι που σας αρέσει πατήστε ένα κουμπί και έτσι κλείνει το προηγούμενο αρχείο ήχου και ξεκινάει να ηχογραφείται ένα καινούργιο. Με αυτόν τον τρόπο ξέρετε ότι το καλύτερο take σας είναι στο τέλος του κάθε αρχείου.

Ο συνολικός χρόνος εγγραφής φτάνει μέχρι και τις 13 ώρες με μια κάρτα microSD των 4Gb. Ένας εναλλακτικός τρόπος λειτουργίας επιτρέπει την καταγραφή μόνο όταν παίζετε.
Το αρχείο ήχου που δημιουργείται είναι ασυμπίεστο WAV με ανάλυση 16bit/44.1kHz. Αν ηχογραφήσετε έναν “οδηγό” μπορείτε άνετα στην συνέχεια να τον βάλετε σε ένα μουσικό λογισμικό σε Η/Υ και να συνεχίσετε το στήσιμο του κομματιού σας στο computer.

Ο χρόνος λειτουργίας κυμαίνεται γύρω στις οκτώ ώρες με απλές ΑΑ ή επαναφορτιζόμενες μπαταρίες και υπάρχει και μια μικρή που αντέχει για ένα χρόνο με σκοπό να “τρέχει” το εσωτερικό ρολόι που μαρκάρει τα αρχεία της εγγραφής.

Εκτός από την δυνατότητα της ηχογράφησης το καλώδιο είναι επιπλέον, ένα υψηλής ποιότητας καλώδιο με χαμηλές απώλειες, που μπορεί να χρησιμοποιείται συνέχεια.

Με το Memory Cable έχετε συνεχώς ένα εγγραφέα στα χέρια σας αφού άλλωστε θα πρέπει πάντα να έχετε το καλώδιό σας. Δεν χρειάζεστε να κουβαλάτε άλλες συσκευές, καλώδια ή να μάθετε ένα λογισμικό συσκευής που θα πρέπει πάντα να χρησιμοποιείτε. Είναι ιδανικό και για re-amping.

To Gibson Memory Cable είναι άμεσα διαθέσιμο από τη Φίλιππος Νάκας, τηλ: 210 6686000

Λιανική τιμή : 110,00€ με ΦΠΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Pioneer U-05 στα 799€ Raidho D-3 Άφιξη »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...