fbpx
Τετάρτη, 09 Απριλίου 2014 00:00

Sony VPL-HW40ES προβολέας. Παρουσίαση στην Ελλάδα

 

Ο νέος Full HD 3D βιντεοπροβολέας οικιακού κινηματογράφου, VPL-HW40ES της Sony παρουσιάστηκε στην Ελλάδα και στο Sony Center στη Γλυφάδα.

 

Ο VPL-HW40ES έχει τεχνολογία Reality Creation, η οποία αναπτύχθηκε για τα κορυφαία συστήματα προβολής οικιακού κινηματογράφου 4K της Sony, αναπαράγει χρώματα και υφές, που χάνονται όταν οι ταινίες συμπιέζονται σε ένα δίσκο, για να βλέπετε πολύ αναλυτικές λεπτομέρειες σε κάθε pixel.

Χάρη στις βελτιώσεις στην οπτική μονάδα του VPL-HW40ES, οι οποίες προσφέρουν υψηλή φωτεινότητα 1700 lumen, μπορείτε να απολαμβάνετε φωτεινή εικόνα, ακόμα και σε δωμάτια με καλό φωτισμό. Επιπλέον, χαρακτηριστικά, όπως οι λειτουργίες Bright Cinema και Bright TV με πάνελ SXRD, βελτιώνουν ακόμα περισσότερο την εικόνα 3D.

Η λειτουργία Contrast Enhancer αναλύει σκηνές σε πραγματικό χρόνο, βελτιώνοντας διαρκώς το δυναμικό εύρος σε κάθε περιοχή της εικόνας. Η τεχνολογία Motionflow ευνοεί τις σκηνές με σπορ αλλά και αυτές με έντονη δράση, εισάγοντας επιπλέον εικόνες μεταξύ των αρχικών καρέ.

Χάρη στο εξαιρετικά μεγάλο εύρος μετατόπισης φακού, μπορείτε να τοποθετήσετε τον VPL-HW40ES στο ταβάνι ή οριζόντια, χωρίς να έχετε απώλεια στην ποιότητα της εικόνας. Ο VPL-HW40ES διαθέτει ενσωματωμένο πομπό 3D IR, ο οποίος αυτόματα αναγνωρίζει περιεχόμενο 2D ή 3D και προσφέρει μία σειρά από λειτουργίες εικόνας.

Ο βιντεοπροβολέας οικιακού κινηματογράφου VPL-HW40ES διατίθεται σε μαύρο και λευκό, από τον Απρίλιο του 2014.

Η τιμή του είναι 2.199 ευρώ.

vpl-HW40ES_2.jpg

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Canor @ Exlusive Audio Creative Sound Blaster Play! 2 Στικάκι με εγγραφή »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...