fbpx
Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2014 00:00

Audio Technica @ Videorythmos

H θρυλική εταιρία της Ιαπωνίας Audio Technica θα εδρεύει από σήμερα στην Ελλάδα στις εγκαταστάσεις της Videorythmos. Η εταιρεία υπέγραψε πρόσφατα συμβόλαιο αποκλειστικής αντιπροσώπευσης και διανομής των προϊόντων Consumer Line της Audio Technica.

Η σειρά προϊόντων Consumer Line περιλαμβάνει το σύνολο των κεφαλών πικάπ, moving magnet και moving coil, καθώς και πλήθος ακουστικών για κάθε χρήση.

Οι φημισμένες κεφαλές πικάπ της Audio Technica, από την πρώτη τους εμφάνιση στη διεθνή αγορά το 1962, με το μοντέλο ΑΤ-1 αποτέλεσαν ένα μοναδικό αντικείμενο ηχητικής καινοτομίας και ποιότητας.

Από τότε μέχρι και σήμερα, η κατασκευαστική λεπτομέρεια και ακρίβεια των προϊόντων έχει εξελιχθεί με τέτοιο τρόπο ώστε όλα τα μοντέλα της εταιρείας να αποτελούν αντικείμενο σχεδιαστικού θαυμασμού που σε συνδυασμό με την αξεπέραστη ηχητική τους ποιότητα να χαρακτηρίζονται πάντα, ως best buy σε κάθε κατηγορία τιμής τους.

Οι μηχανικοί της Audio Technica την ιστορική παράδοση που ξεκίνησε το 1962 ο Hideo Matsushita, κατασκευάζοντας με τον πλέον απόλυτο τρόπο τα μοναδικά αυτά χειροποίητα προϊόντα, που δίνουν τη δυνατότητα στους λάτρεις και χρήστες βινυλίου να απολαύσουν μια μοναδική ηχητική εμπειρία.

Επιπρόσθετα, η εξελιγμένη τεχνολογία κατασκευής στο χώρο των ακουστικών, δημιούργησε και προσφέρει προϊόντα αντάξια της φήμης και της παράδοσης, με βάση την ποιότητα που πάντα η Audio Technica ακολουθεί.

Τα σύνολο των μοντέλων της εταιρείας, έχει αποσπάσει διεθνώς τις καλύτερες κριτικές σε κάθε κατηγορία τιμής, διατηρώντας αναλλοίωτα τα στοιχεία της κατασκευαστικής καινοτομίας, της θεαματικής παρουσίασης και της αδιαφιλονίκητης κορυφαίας ηχητικής συμπεριφοράς.

Η γκάμα των κεφαλών της Audio Technica, περιλαμβάνει πλήρη σειρά κεφαλών κινητού
μαγνήτη (ΜΜ) και σειρά κεφαλών κινητού πηνίου (MC) με κορυφαία την AT50 Anniversary.

Η γκάμα των ακουστικών της Audio-Technica, περιλαμβάνει πλήρη σειρά προϊόντων κλειστού ή ανοιχτού τύπου καθώς και ειδικά μοντέλα για χρήστες i-Pod, i-Pad και i-Phone.

Για περισσότερες πληροφορίες στην Videorythmos (Παναθηναικου 5) και στα τηλέφωνα Τηλ: 210 6423000, 210 9533321, 210 9597560 αλλά και στο http://www.videorythmos.gr/

 

AT50ANV-1.jpg

ath_ag1_1_1.jpg

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Raidho X-1 [Video] Arcam AirDAC Δικατυακό player με UPnP και AirPlay »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...