fbpx
Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2014 20:11

Spotify: Eφαρμογή Pacemaker για iPad.

Η Pacemaker, η σουηδική εταιρεία που κυκλοφόρησε την πρώτη φορητή συσκευή για DJs, ενώνει τις δυνάμεις της με το Spotify και εγκαινιάζει την εφαρμογή Pacemaker για iPad – H μίξη μουσικής θα γίνει εύκολη υπόθεση για όλους.

 

Η μίξη μουσικής είναι μια εξαιρετικά διασκεδαστική και δημιουργική ενασχόληση, συχνά όμως σημαίνει αγορά ακριβού εξοπλισμού και περιορίζεται στη χρήση κομματιών που είναι διαθέσιμα στη σκευή του χρήστη. Η εφαρμογή Pacemaker για iPad αλλάζει τα δεδομένα, με την λειτουργικότητα και το εύχρηστο περιβάλλον εργασίας της, κάνοντας χρήση εκατομμυρίων κομματιών μέσα από το Spotify.

• Δωρεάν: Η εφαρμογή Pacemaker για iPad είναι εντελώς δωρεάν. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το κατάστημα εντός της εφαρμογής για να αγοράσουν εφέ, φίλτρα και άλλες πρόσθετες λειτουργίες.
• Σχεδιασμός και Τεχνολογία: Με το προσεκτικά σχεδιασμένο περιβάλλον εργασίας και μια πανίσχυρη μηχανή μίξης, το Pacemaker για iPad είναι εύκολο και αποτελεσματικό στη χρήση του.
• Δωρεάν δοκιμή Spotify Premium: Το Pacemaker για iPad έρχεται με δωρεάν δοκιμή του Spotify Premium για να αρχίσετε να δουλεύετε αμέσως πάνω στη μουσική που θέλετε.
• Τοπικά αρχεία: Η εφαρμογή επιτρέπει τη μίξη κομματιών τόσο από το Spotify όσο και από το iTunes.

H μίξη μουσικής θα πρέπει να είναι τόσο εύκολη όσο η προσθήκη ενός φίλτρου σε μια φωτογραφία. Για να επιτευχθεί αυτό, το Pacemaker για iPad, έχει σχεδιαστεί παίρνοντας από τον πραγματικό κόσμο όσο το δυνατόν περισσότερες αναφορές . Το αποτέλεσμα είναι ότι ο χρήστης το αισθάνεται φυσικό, διασκεδαστικό και ταιριάζει τέλεια στο iPad.

Η εφαρμογή Pacemaker για iPad είναι διαθέσιμη δωρεάν στο App Store

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Peachtree Audio Nova125 βαθμολογία Chario @ Home Entertainment Center »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

NEWSLETTER

Γράψτε το email σας ώστε να μην χάνετε κανένα νέο. No spam! Unsubscribe όταν θέλετε!:

MEMBERS OF...