fbpx
Τρίτη, 11 Μαρτίου 2014 00:00

Gerry Mulligan Live

Ο σαξοφωνίστας Gerry Mulligan και το σεξτέτο του, Dave Samuels (βιμπράφωνο), Thomas Fay (πιάνο), Mike Santiago (κιθάρα), George Duvivier (μπάσο), Bobby Rosengarden (ντραμς), εμφανίστηκαν στο Liederhalle της Στουτγάρδης στις 22 Νοεμβρίου 1977.

Οι ταινίες έγραψαν, αλλά αφέθηκαν στο αρχείο. Ο δίσκος κυκλοφόρησε πολύ πρόσφατα στο label της SWR. Το βινύλιο [SWR Music 101725, διάθεση: Analogue Corner, 2103247539] περιλαμβάνει 5 originals και το κλασικό My Funny Valentine. Εντυπωσιακός ήχος σε όλα τα όργανα, με εικόνα που εκτείνεται πολύ πιο έξω από τα ηχεία.

Στα σόλο κάθε όργανο έχει ανεβασμένη την ένταση, αλλά ευτυχώς δε μετακινείται στο κέντρο της σκηνής. Το μόνο αρνητικό στοιχείο (και που θα μπορούσε να διορθωθεί πανεύκολα στο τελικό αποτέλεσμα) είναι τα πολύ έντονα χειροκροτήματα ανάμεσα στα κομμάτια. Η εκτύπωση του LP στην Pallas είναι υποδειγματική.

Αυτό είναι ένα σωστό ήσυχο, βαρύ, ευρωπαϊκό βινύλιο! Μόνο, μην μπερδευτείτε με τις ιδιόρρυθμες ετικέτες: η πρώτη πλευρά έχει τον τίτλο του δίσκου και η δεύτερη έχει τα κομμάτια και των δύο πλευρών!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Eleni and Souzana Vougioukli: To be safe Friend ‘n’ Fellow »

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

MEMBERS OF...