fbpx
Τρίτη, 19 Αυγούστου 2014 00:00

EISA Mobile Devices Awards 2014-2015

Τα βραβεία EISA 2014-2015 για smartphones, ταμπλέτες και άλλα φορητά

LG_G3.jpg

 

EUROPEAN ADVANCED SMARTPHONE 2014-2015
LG G3

LG-G3.png


Η 5,5 ιντσών οθόνη LCD IPS που «καδράρετε» από ένα πολύ λεπτό πλαίσιο είναι το κορυφαίο χαρακτηριστικό του smartphone G3 της LG. Η ανάλυση της οθόνης είναι 2.560x1.440 pixels, έτσι ώστε να μπορεί να παρουσιάζει με σχεδόν διπλάσια ανάλυση κάθε λεπτομέρεια σε σχέση με μια οθόνη Full HD.

Εξοπλισμένο με αισθητήρα 13 megapixel, η κάμερα της συσκευής διαθέτει ένα τάχιστο σύστημα αυτόματης εστίασης με υποβοήθηση ακτίνας λέιζερ αλλά και σταθεροποιητή εικόνας.

Οι λάτρεις της μουσικής θα εκτιμήσουν το γεγονός ότι το LG G3 παίζει υψηλής ανάλυσης αρχεία επιπέδου 192ΚHz/24-bits) και ότι το ηχείο οδηγείται από έναν ενισχυτή 1W.

Άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα είναι η υποδοχή microSD για επέκταση μνήμης, ο γρήγορος επεξεργαστής που τρέχει στα 2,46GHz, η ισχυρή μπαταρία στα 3.000mAh και το σύστημα ασφαλείας Knock Code της LG. Όλα αυτά κάνουν το LG G3 έναν ξεκάθαρο νικητή.

 

Huawei_Ascend_P7.jpg


EUROPEAN CONSUMER SMARTPHONE 2014-2015
Huawei Ascend P7

Huawei-Ascend-P7.png


Σημαντικά πιο λεπτό σε πάχος από το πλήθος των κινητών τηλεφώνων της αγοράς, το 6,5 χιλιοστών πάχους Ascend P7 συνεχίζει την επιτυχία των συσκευών της σειράς «P» της Huawei.

Έχει οθόνη LCD στις 5,0 ίντσες με ανάλυση 1.920x1.080 pixels, ενώ το λειτουργικό σύστημα είναι το Android 4.4.2 που ενισχύεται από το φημισμένο γραφικό περιβάλλον Emotion UI της Huawei.

Εντυπωσιακός είναι επίσης ο τετραπύρηνος επεξεργαστής των 1,8GHz κατασκευής Huawei. Το Ascend P7 επιτρέπει selfies υψηλής ανάλυσης αφού η εμπρόσθια κάμερα είναι 8 megapixels, ενώ στο πίσω μέρος της συσκευής υπάρχει φωτογραφική 13 megapixels με φλας και υποστήριξη φωτογραφικών εφαρμογών.

Το P7 έχει όμορφο γυαλιστερό φινίρισμα και είναι διαθέσιμο σε μαύρο ή λευκό χρώμα αλλά και σε μια ελκυστική τιμή…

AKG_K845BT.jpg


EUROPEAN HEADPHONE 2014-2015
AKG K845BT

AKG-K845BT.png


Είναι η ποιότητα ήχου των ακουστικών που οδήγησε την ΕΙSA στην βράβευσή τους. Τα K845BT είναι ένα over ear ζεύγος ακουστικών με οδηγούς 50 χιλιοστών, με σχεδιασμό bass reflex, με μεγάλα μαξιλαράκια για τ’ αυτιά και με μεταλλική στέκα κεφαλής. Τα ακουστικά προσφέρουν διπλή επιλογή σύνδεσης: Καλώδιο ή Bluetooth με NFC.

Είναι ελαφριά, άνετα και κομψά, διπλώνουν για μεταφορά και αποθήκευση, ενώ όταν χρησιμοποιούνται ασύρματα (Bluetooth) οι μπαταρίες τους διαρκούν περίπου 8 ώρες.

Η φόρτιση γίνεται μέσω microUSB. Πρόκειται για ένα καλό ζευγάρι ακουστικών με εύκολα ρυθμιστικά, βαθιά μπάσα, ισορροπημένο και ευχάριστο ήχο. Τα K845BT της AKG δεν είναι μόνο ιδανικά για να ακούτε μουσική, αλλά με το ενσωματωμένο τους μικρόφωνο είναι κατάλληλα και για κλήσεις...

SonyXperia_Z2_Tablet.jpg


EUROPEAN TABLET 2014-2015
Sony Xperia Z2 Tablet

Sony-Xperia-Z2-Tablet.png


Τόσο λεπτή, τόσο αριστοκρατική, τόσο μεταξένια… Η ταμπλέτα Sony Xperia Tablet Z2 είναι αναμφίβολα νικητής EISA. Αυτή η προκλητικά σχεδιασμένη ταμπλέτα θα εντυπωσιάσει τον χρήστη με την εκπληκτική ποιότητα εικόνας της LCD IPS οθόνης των 10,1 ιντσών ανάλυσης 1920x1200 pixels που διαθέτει.

Παρουσιάζει ζωντανά χρώματα, βαθύ μαύρο και εξαιρετικές λεπτομέρειες. Είναι τάχιστη στις λειτουργίες της αφού η Xperia Tablet Z2 υποστηρίζεται από τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 801 στα 2,3 GHz, από μνήμη RAΜ 3 GB, ενω τρέχει το λειτουργικό σύστημα Android 4.4 για μια απαράμιλλη εμπειρία mobile internet.

Εύκολη στη χρήση και ιδανική για να παρακολουθείτε ταινίες Full HD ή να παίζετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια. Η ταμπλέτα έχει πιστοποίηση IP58 (αδιάβροχο για 30 λεπτά σε 1,5 μέτρα γλυκού νερού), ενώ η δυνατή της μπαταρία των 6.000mAh παρέχει πάνω από 13 ώρες audio video διασκέδαση.

 

 Harman_Kardon_Esquire_mini.jpg

EUROPEAN MOBILE AUDIO SYSTEM 2014-2015
Harman Kardon Esquire Mini

Harman-Kardon-Esquire-Mini.png


Ένα ιδιαίτερα ελκυστικό, φορητό και κομψό ενεργό ηχείο με ενισχυτή ισχύος 2x4W, το Esquire Mini προσφέρει εξαιρετική εμπειρία χρήσης με υψηλή ποιότητα ήχου.

Ο λεπτός και κομψός σχεδιασμός του και η ανθεκτική κατασκευή του με το ενσωματωμένο πόδι στήριξης για διατηρεί το ηχείο σε όρθια θέση για καλύτερη απόδοση κάνουν το Esquire Mini πολύ ξεχωριστό.

Το Esquire Mini είναι φτιαγμένο για ανθρώπους σε κίνηση, η επαναφορτιζόμενη μπαταρία του έχει αυτονομία για 8 ώρες ενώ παρέχεται και USB για φόρτιση για εξωτερικές συσκευές όπως κινητά. Επιπλέον η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως hands-free ηχείο για τηλεφωνικές κλήσεις.

Το Esquire Mini κερδίζει βραβείο EISA για τα εξαιρετικά του χαρακτηριστικά και την εντυπωσιακή ποιότητα ήχου που αποδίδει.

 

Samsung_Galaxy_K_zoom.jpg

EUROPEAN SMARTPHONE CAMERA 2014-2015
Samsung Galaxy K zoom

Samsung-Galaxy-K-zoom.png


Το Samsung Galaxy K zoom συνδυάζει σε ένα σώμα τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες ενός smartphone και μιας ολοκληρωμένης compact μηχανής. Πρόκειται για συσκευή Android που στηρίζεται στη διάσημη πλατφόρμα Galaxy, που διαθέτει οθόνη AMOLED 4,8” και ταυτόχρονα ενσωματώνει φακό με σταθεροποιητή ειδώλου και οπτικό ζουμ 10x.

Ο αισθητήρας BSI CMOS των 20.7 megapixels ξεπερνάει σε ανάλυση πολλές μεμονωμένες compact μηχανές και αποδίδει κορυφαία ποιότητα εικόνας, ειδικά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Οι ρυθμίσεις της μηχανής, όπως το διάφραγμα, η ταχύτητα κλείστρου και η ευαισθησία, μπορεί να ρυθμιστούν χειροκίνητα ή να αφεθούν στα ...χέρια των αυτοματοποιημένων προγραμμάτων της Samsung. Με τη συνδεσιμότητα Wi-Fi και 3G/4G, οι εικόνες μπορεί να διαμοιράζονται στα social media ή να αποθηκεύονται απευθείας στο cloud οπουδήποτε και οποτεδήποτε λαμβάνονται.

Το όλο πακέτο περιέχει ειδικές εφαρμογές επεξεργασίας και sharing που ενισχύουν τα φωτογραφικά χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου smartphone.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Golden Acoustics EISA Awards 2014-2015 HOME THEATRE AUDIO »

ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΤΕΥΧΟΣ

    To νέο τεύχος κυκλοφορεί την Τρίτη (23/ΦΕΒ), με ένα συμβολικό χρήσιμο δώρο. Read More
  • 1

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

MEMBERS OF...