fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2016 14:08

Epson L382, L386, L486 Εκτυπωτές με μπουκάλι

Η Epson ανανεώνει τη σειρά εκτυπωτών Ink Tank System με εκτύπωση φωτογραφιών χωρίς περιθώρια και υψηλότερες ταχύτητες
Αποχαιρετήστε τις φύσιγγες, με αρκετά μελάνια για 2 χρόνια. Πρόκειται για τα μοντέλα L382, L386, L486, με βελτιωμένες ταχύτητες και νέα λειτουργία εκτύπωσης φωτογραφιών χωρίς περιθώρια. Οι βελτιώσεις αυτές συμβάλλουν στην αναβάθμιση αυτών των εκτυπωτών, οι οποίοι έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν μια οικονομική λύση για εκτυπώσεις μεγάλου όγκου.

Οικογένειες, σπουδαστές και χρήστες μικρών γραφείων σίγουρα θα μείνουν ικανοποιημένοι από αυτούς τους εύχρηστους και εξαιρετικά χαμηλού κόστους εκτυπωτές. Το πρωτοποριακό σύστημα δοχείων μελανιών Ink Tank System πολύ υψηλής χωρητικότητας εξαλείφει την ανάγκη για φύσιγγες, απελευθερώνοντας το χρήστη από τις αγορές φυσιγγών και την αντικατάσταση τους. Οι εκτυπωτές ITS παρέχονται με ένα πλήρες πακέτο φιαλιδίων μελανιών συν δύο επιπλέον φιαλίδια μαύρου μελανιού, δίνοντας στον χρήστη τη δυνατότητα να εκτυπώνει τον εντυπωσιακό αριθμό των 13.000 ασπρόμαυρων σελίδων και των 6.500 έγχρωμων σελίδων2, εξασφαλίζοντας εξαιρετικά χαμηλό κόστος ανά σελίδα.

Η καθημερινή χρήση των εκτυπωτών ITS είναι εύκολη και αξιόπιστη, με εκτυπώσεις υψηλής ποιότητας που παρέχονται γρήγορα χάρη στην ταχύτητα εκτύπωσης ISO των 10 σελ./λεπτό . Η πλήρωση και η επαναπλήρωση του εξειδικευμένου δοχείου μελανιού γίνεται επίσης απλά, αφού τα φιαλίδια μελανιών της Epson έχουν σχεδιαστεί με ακροφύσιο που δεν στάζει και ξεκάθαρες ετικέτες. Οι εκτυπωτές ITS συνοδεύονται επίσης από εγγύηση κατασκευαστή τριών ετών, μέσω ενεργοποίησης ή 30.000 σελίδων, εξασφαλίζοντας ακόμη μεγαλύτερη σιγουριά.


Οι εκτυπωτές ITS (L382, L386, L486) είναι διαθέσιμοι από τον Νοέμβριο του 2016, στην τιμή των 189€, 215€ και 265€ αντίστοιχα.

Βασικά χαρακτηριστικά

L382

L386

L486

Εκτύπωση, αντιγραφή και σάρωση

Ενσωματωμένο δοχείο μελανιών εξαιρετικά υψηλής χωρητικότητας

Τεχνολογία Micro Piezo

Ταχύτητες εκτύπωσης

10 σελ./λεπτό

10 σελ./λεπτό

10 σελ./λεπτό

Αυθεντικά μελάνια της Epson

Λειτουργία εκτύπωσης φωτογραφιών χωρίς περιθώρια

Εγγύηση της Epson για 12 μήνες ή 30.000 σελίδες

Γρήγορη και εύκολη εκτύπωση μέσω Wi-Fi από smartphone και υπολογιστές tablet με τη λειτουργία Epson Connect

-

Wi-Fi

-

Λειτουργία πολλαπλής αντιγραφής: γρήγορη εκτύπωση μίας σελίδας σε έως XX αντίγραφα με μία κίνηση

20

20

99

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « LG UltraFine 5K οθόνη Sim2 xTV ο αόρατος προβολέας laser »

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

MEMBERS OF...