fbpx
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 170
Τρίτη, 15 Μαρτίου 2016 11:32

Axis Camera Station 5 στην CPI

Η Axis παρουσιάζει το νέο λογισμικό Axis Camera Station 5, που έρχεται να ενισχύσει τα συστήματα διαχείρισης video που διαθέτει (video management system) για εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν από 4 έως 50 κάμερες, σε εμπορικά καταστήματα, σχολεία και εργοστασιακές εγκαταστάσεις.

Η νέα έκδοση είναι εύκολη στην εγκατάσταση και μπορεί να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς χρήστες, ενώ με την εφαρμογή για Android και IOS κινητά παρέχει τη δυνατότητα απομακρυσμένης παρακολούθησης. Περιλαμβάνει hardware decoding και Axis Optimized Rendering για υψηλής ποιότητας αναγνώριση και ομαλή κύλιση τριών ροών video σε ανάλυση 4Κ, ταυτόχρονα. Η νέα λειτουργία “Scrubbing” επιτρέπει στον χρήστη να κάνει γρήγορη αναζήτηση εικόνας από πολλαπλές κάμερες την ίδια χρονική στιγμή.

Το Axis Camera Station 5, υποστηρίζει 360o καταγραφή, συμπίεση H.264, multi-view streaming, Axis Corridor format και τεχνολογία Axis’ Zipstream. Επιπλέον, υποστηρίζει κάμερες οποιουδήποτε κατασκευαστή αρκεί ο χρήστης να προμηθευτεί την ειδική άδεια.

Οι κάμερες Axis και το Axis Camera Station 5 διατίθεται από το δίκτυο συνεργατών της CPI.

ΔΕΙΤΕ ΜΑΣ

MEMBERS OF...